5/7/10

Που πάμε ωρε... που πάμε...

Αυτά τα δεχτήκαμε;

1) Περικοπές μισθών (προς το παρόν 2)
2) Περικοπές συντάξεων (προς το παρόν 2)
3) ΦΠΑ 23% (προς το παρόν… ακούγεται κάτι για 25%)
4) Φορολογία επιχειρήσεων 45% (fifty-fifty που λέμε)
5) Υποταγή της Ελληνικής Βουλής στις ορέξεις ΕΚΤ / κερ(δ)οσκόπων και Goldman Sachs (…) μιας και όπως ψήφισαν: τα μέτρα πρώτα θα υπογράφονται και μετά θα ενημερώνονται για το ποια είναι …(αν το θυμάστε)....


6) Κατάργηση οποιασδήποτε κοινωνικής πολιτικής (υπάρχει και ένας λαός από κάτω … είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι)

7) Σύνταξη στα 70 με 40 χρόνια δουλείας (όχι δουλειάς) ανεξάρτητα είδους εργασίας και μάλιστα με κινητικότητα από επάγγελμα σε επάγγελμα, δηλ. δεν μιλάμε για εργασία αλλά για “απασχολησιμότητα” μιας και κατοχυρώνεται πλέον το “δικαίωμα” της απόλυσης χωρίς (ή με ελάχιστη και μετά από μεγάλο διάστημα) αποζημίωση.



Αν καταλαβαίνω καλά ΔΕΝ μιλάμε πια για δημοκρατία (το υπάρχον πολιτικό σύστημα ΔΕΝ είναι δημοκρατία … αλλά ολιγαρχία 3 οικογενειών και ΠΛΕΟΝ είναι ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ξένων) και, φυσικά, δεν έχουμε Σοσιαλισμό (έτσι ονομάζει τον εαυτό του ακόμα το ΠΑΣΟΚ) αλλά ΣΟΣΙΑΛ-ΛΗΣΤΡΙΚΟ (αφού “κλέβει τους κόπους της κοινωνίας”)

Συγγνώμη που το λέω, αλλά μάλλον δεν έχουμε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Μάλλον δεν έχουμε υπόψιν μας τι έγινε στην Αργεντινή, Ουγγαρία, Ρουμανία και όπου αλλού πήγε το “σωτήριο” ΔΝΤ …. Όλες αυτές οι χώρες είχαν τα “λαμόγια” δημοσίους υπαλλήλους, κλέφτες ιδιωτικές εταιρείες και λαμόγια πολιτικούς;;; Αποκλείεται να είναι ίδιες οι νοοτροπίες όλων αυτών των λαών.

Και κάτι ακόμα … για όποιους λένε ότι αυτά τα λέει το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ και οι αναρχοκουμμουνιστές (Παπαδόπουλε ακούς;;;):

Ευτυχώς που κατέρρευσε ο Υπαρκτός Σοσιαλισμός (ο παλιός “Κομμουνιστικός κίνδυνος”) και ησύχασε η ανθρωπότητα από το “μίασμα”!!

Τώρα;

Δεν υπάρχει κίνδυνος !!! Ευτυχώς !!!

Τα παιδιά μας μπορούν να κοιμούνται ήσυχα !!!

Το μέλλον τους το εξασφαλίζει το ΔΝΤ !!!!

Μωρέ μπράβο !!!

Και ένα βίντεο που ταιριάζει (μια από τις πολλές εκδόσεις που βρήκα στο διαδίκτυο)



Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Meapopsi


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share