8/4/10

Σχετικά με τη δημοκρατίας μας - Μάθε να ψηφίζεις (Δείτε το βίντεο)

Με αφορμή το άρθρο που μας έστειλε ένας αναγνώστης , δημοσιεύουμε το παρόν δεδομένου οτι εκφράζει ένα τεράστιο ποσοστό του Ελληνικού λαού που αισθάνεται την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί για το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους κλέφτες που οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό εξευτελισμό και την αιχμαλωσία.

Για όλους αυτούς τους γραβατόφλωρους εθνοσωτήρες που έκλεψαν το μόχθο αλλά και τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού και παραμένουν ατιμώρητοι....



Το άρθρο του αναγνώστη


ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ

Η ερώτησή μου αναφέρεται σε ΕΛΛΗΝΕΣ νομικούς, αναγνώστες της ιστοσελίδας σας, και αφορά στην πιθανότητα νόμιμης ύπαρξης ψηφοδελτίου κατά τις βουλευτικές εκλογές με τη λέξη «ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ», αντίστοιχου του λευκού ψηφοδελτίου, το οποίο να εκφράζει τους Έλληνες ψηφοφόρους που έχουν απηυδήσει με τους επί σειρά ετών ψεύτες πολιτικούς που εκμεταλλεύονται το σαθρό πολιτικό μας σύστημα (ασυλία, μίζες κλπ), και το οποίο να μην προσμετράται υπέρ του πρώτου κόμματος όπως το λευκό ψηφοδέλτιο.

Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό θα αποτελούσε λύση, δεδομένου ότι ο έλληνας ψηφοφόρος του βολέματος και της μίζας (που δυστυχώς ανήκουμε οι περισσότεροι) θα συνεχίσει να ψηφίζει τους αποδεδειγμένα κλέφτες εκπροσώπους του λαού, θα είναι όμως ένα πρώτο βήμα στην κάθαρση από τη βρώμα που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, ειδικότερα τώρα που κινδυνεύει το Έθνος μας να ξεπουληθεί και δυστυχώς οι περισσότεροι δεν μπορούν καν να το συνειδητοποιήσουν (ιθαγένεια, εθνική κυριαρχία και άλλα πολλά), αφού οι πανέξυπνοι πολιτικοί μας φρόντισαν εντέχνως να το κρύψουν πίσω από την αμφίβολη οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως στα ποσοστά καταμέτρησης ψήφων να υπάρχει και η εν λόγω κατηγορία του «ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ» και ίσως έτσι να περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό η δύναμη που έχει αποκτήσει ο κάθε άεργος πολιτικός μας, ειδικότερα αν αυτά τα ποσοστά ξεπερνούν το 50%.

Σε περίπτωση που το δίκαιο πολιτικό μας σύστημα δεν επιτρέπει τέτοια ψηφοδέλτια που λοιδορούν τους άξιους πολιτικούς μας, ελέγξτε σας παρακαλώ εάν είναι δυνατή από νομικής άποψης η δημιουργία κόμματος με το όνομα ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ, το οποίο κόμμα με βάση συμφωνία των υποψηφίων η βάσει καταστατικού να μην εκπροσωπείται με βουλευτές στη βουλή, ανεξαρτήτως ποσοστού που θα λάβει στις εκλογές, παρά μόνο να αποτελεί με την ύπαρξή του την ψήφο διαμαρτυρίας των πολιτών, να είναι δηλαδή ένα κόμμα μαϊμού.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν η λύση αυτή είναι ανέφικτη, βρείτε κάτι μπας και σωθεί η Ελλαδίτσα.
_____________________________________

Αγαπητέ αναγνώστη, ο μοναδικός λόγος που δημοσιεύουμε το άρθρο σου είναι γιατί κατανοούμε απόλυτα την απόγνωση του μέσου Έλληνα ο οποίος σε ένα μεγάλο ποσοστό δεν ξέρει πως να διαμαρτυρηθεί για το άθλιο πολιτικό σύστημα της χώρας.

Αναφερόμαστε πάντοτε για το συγκεκριμένο θέμα , των Εθνικών εκλογών.

Κατ'αρχάς ....

Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων δεν ξέρει να ψηφίζει.

Κι επειδή αυτό ακούγεται κάπως... το επεξηγούμε.....

Εξαιρώντας τα πάσης φύσεως πορωμένα κομματόσκυλα , ο μέσος Έλληνας πιστεύει οτι στις εκλογές ψηφίζει κανείς ΜΟΝΟ εκείνον που θέλει να κυβερνήσει τη χώρα.

Ο Έλληνας είναι παρτάκιας , ψηφίζει δηλαδή ένα απο τα δύο μεγάλα κόμματα που κατά την "πάρτη" του , πρέπει να κυβερνήσουν τη χώρα .... αφού τα μικρά κόμματα του φαίνονται περίεργα - ανάξια για να κυβερνήσουν.

ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ !!!

Εκλογές σημαίνει επιλέγω και όταν επιλέγω σημαίνει έχω και το δικαίωμα να διαφωνήσω , να διαμαρτυρηθώ.

Πολύ λίγοι το έχουν καταλάβει αυτό .....

Να διαμαρτυρηθώ ψηφίζοντας ένα μικρό κόμμα, όχι γιατί ΘΕΛΩ να το δώ να κυβερνά τη χώρα , ούτε επειδή απαραιτήτως με εκφράζει , αλλά γιατί με αυτή την ψήφο θέλω να διαμαρτυρηθώ δια της παρουσίας μου στις εκλογές του... διάλεξε ποιό απο τα δύο οργανωμένα, διαπλεκόμενα και ισχυρά κόμματα θα κυβερνήσει.

Έχει αποδειχθεί από την ιστορία της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα , πως οι ισχυρές κυβερνήσεις μόνο κακό έκαναν στον τόπο , και αυτό γιατί ήταν ένα καλά ελεγχόμενο κομματικό "μαντρί" βουλευτών και έξω από αυτό το "μαντρί".... το χάος.
(πχ βλέπε... πολιτική άνοιξη)

Τα μικρά κόμματα ποτέ δεν τα υπολογίζει κανείς ούτε καν τα ΜΜΕ (έχεις δεί άλλωστε πόσο τηλεοπτικό χρόνο διαθέτουν για τις δηλώσεις τους)

Να θυμάσαι πάντα οτι...

Ο δικομματισμός σύμφωνα με τους εκλογικούς νόμους ωφελείται ακόμη και από αυτούς που απέχουν από τις εκλογές.

Την διαμαρτυρία δια μέσου της αποχής από τις εκλογές κανένας πολιτικάντης δεν το υπολόγισε ποτέ , όλοι κοιτάνε μόνο τα ποσοστά αυτών που πήγαν να ψηφίσουν και με αυτά πανηγυρίζουν για τη δημοκρατική ισχυρή κυβέρνηση τους.

Για αυτό ακριβώς το λόγο βελτιώνουν συνεχώς τον εκλογονόμο έτσι ώστε να βγάζουν αυτοδύναμες κυβερνήσεις ακόμη και με το ελάχιστο ποσοστό.

Ο στόχος είναι η κυνερνητική καρέκλα .... και τιποτα άλλο και αυτή ... θα την κερδίσουν ακόμη και με κομματικές συμμαχίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το περίφημο ποσοστό της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ 43,9% (βλέπε εδώ)

________ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ________

43,9% ΟΣΟΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!

ΤΟ 30% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ... και καλύτερα για αυτούς
, 160 έδρες κάνουν ότι γουστάρουν !!!

Φραπεδολαό θέλουν φίλε.... φραπεδολαό !!!!










Διαβάστε επίσης:

Παπανδρέου - Σαμαράς, δυό παλιοί κολλητοί ξανάσμιξαν Κυρίαρχοι του παιχνιδιού (Δείτε σχετικό βίντεο)




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share