14/6/10

Ενημέρωση για την υπηρεσία προώθησης μέσω email - Γιατί είναι σημαντική η διάδοση των θεμάτων.

Αγαπητοί αναγνώστες και συνεργαζόμενα blogs/ιστοσελίδες.

Μετά απο δικό σας αίτημα και με στόχο την ευρύτερη προώθηση των πληροφοριών προσαρμόσαμε στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ την υπηρεσία αυτόματης αποστολή email για την ενημέρωση σας.

Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας που γίνεται μόνο απο εσάς , θα λαμβάνετε καθημερινά ένα συνοπτικό email με όλες τις τελευταίες αναρτήσεις και όχι ξεχωριστά επαναλαμβανόμενα emails για κάθε ανάρτηση που ενδεχομένως φορτώνουν το mail box σας.

Δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί και γιατί είναι σημαντικό να διαδίδονται τα θέματα...


Η υπηρεσία ενεργοποιείται μόνο με δικό σας αίτημα , μετά απο την προσθήκη του email σας στο κουτάκι που θα βρείτε κάτω δεξιά στη σελίδα.

Για να επιβεβαιωθεί οτι κάποιος άλλος δεν πρόσθεσε το email εν αγνοία σας , λίγο μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα μήνυμα στο mail box σας το οποίο θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε οτι σαν ιδιοκτήτης του email , εσείς αποφασίσατε την εγγραφή και όχι κάποιος άλλος.

Για να γίνει η επιβεβαίωση κάντε κλικ στο σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί για την ενεργοποίηση της δωρεάν υπηρεσίας.

Απο εκείνη τη στιγμή, η υπηρεσία θα λειτουργεί κανονικά και μετά απο μερικές ώρες θα λάβετε την πρώτη σας ενημέρωση. ( Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο contact.tiresias@yahoo.gr)

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε την διαγραφή σας απο την υπηρεσία αυτή - έτσι ώστε να μην λαμβάνετε πλέον email - τότε πολύ απλά ενεργοποιείστε το σύνδεσμο διαγραφής που βρίσκετε στο τέλος του κάθε email που λαμβάνετε.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε ξανά την ενεργοποίηση της θα πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία απο την αρχή.

Γιατί είναι σημαντική η διάδoση των θεμάτων.

Κάθε ενεργός πολίτης μπορεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια μας αποστέλλοντας μας τις δικές του πληροφορίες από τον τόπο που ζεί ή τα δικά του προσωπικά άρθρα ή καταγγελίες μαζί με όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία που να πλαισιώνουν την καταγγελία του.

Στην περίπτωση αυτή ο αποστολέας διατηρεί την ανωνυμία του κατά τη δημοσίευση του θέματος του εφόσον βέβαια ο ίδιος το επιθυμεί.

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς για την πατρίδα μας , που όλοι μας καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που "βούλιαξε" την χώρα και τώρα με ευκολία την ξεπουλά στο "βωμό" της δήθεν εθνικής σωτηρίας....

Σε μια εποχή που η φιλτραρισμένη ενημέρωση όπως αυτή επιλεκτικά προβάλλεται μέσα απο τα ισχυρά Μέσα Μαζικής Ε(ξ)ημέρωσης που "βομβαρδίζουν" καθημερινά με πρωτοφανή προπαγάνδα τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης....

Η ανάγκη για αποκωδικοποίηση της είδησης, και η ενημέρωση των συμπολιτών μας μέσα από τη διάδοση των πληροφοριών που προσπαθούν να κρύψουν αποτελεί το μοναδικό "όπλο" για την αφύπνιση και την οργάνωση της κοινωνίας μας. Μόνο έτσι θα αποδείξουμε οτι δεν είμαστε το άβουλο "κοπάδι" που πιστεύουν με τον τρόπο που μας μεταχειρίζονται.

Σκεφτείτε απλά πόσα χρήματα και χορηγίες επενδύονται στο βωμό της μαζικής ενημέρωσης. Πόσοι καναλάρχες, μεγαλοεκδότες, μεγαλοδημοσιογράφοι και τηλεπερσόνες έχουν πλουτίσει τα τελευταία χρόνια εξυπηρετώντας τέτοιου είδους συμφέροντα.

Η περισυλλογή και η διάδοση των πληροφοριών με στόχο την αφύπνιση των συμπολιτών μας αποτελεί την ελάχιστη προσπάθεια που ο καθε ενεργός πολίτης απο την πλευρά του μπορεί να συνδράμει με τη δική του συμμετοχή.

Ας ενώσουμε τις φωνές μας , μην ψιθυρίζετε , φωνάξτε.

Προωθήστε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν με κάθε τρόπο, κοινωνικά δίκτυα facebook , twitter και άλλα . Δημιουργήστε τις δικές σας λίστες με email φίλων και γνωστών σας και ενημερώστε τους προωθώντας τα αποκαλυπτικά θέματα , αυτοί με τη σειρά τους θα τα προωθήσουν στους δικούς τους φίλους.

Να θυμάστε πάντα οτι το διαδίκτυο είναι το δικό σας "όπλο" .

Χρησιμοποιείστε το σωστά.... μην στρέφεται την κάνη του "όπλου" επάνω σας αναλώνοντας τον πολύτιμο χρόνο με εικονικές φάρμες και ατελείωτες εφαρμογές στο facebook.

Xρόνος υπάρχει πάντοτε, κάθε φορά όμως είναι λιγότερος απο χθές.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ... Bookmark and Share