21/3/10

Επειδή η κατάρρευση δεν είναι μόνο οικονομική (Δείτε το βίντεο)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το σάπιο πολιτικό σύστημα που χρόνια τώρα μέσα από τις εναλλαγές του δικομματισμού έφθασε τη χώρα στη σημερινή κατάρρευση και το διεθνή εξευτελισμό...





Δείτε τώρα και τα εγκληματικά στοιχεία :

Ο Μάριος καταδικάστηκε σύμφωνα με τον κουκουλονόμο Δένδια χωρίς να φοράει κουκούλα ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ αποκλειστικά με τη μαρτυρία ενός μπάτσου. Οι μάρτυρες υπεράσπισης αποκλείστηκαν απο την ίδια την δικαιοσύνη!! (Κάντε κλικ εδώ)




Με μια διάταξη του άρθρου περί ομοειδών πράξεων, που τροποποιήθηκε πρόσφατα στη βουλή, εισαγγελέας και ανακρίτρια έκριναν προφυλακιστέο τον Δημήτρη Παπαγεωργίου γιατί τον χαρακτήρισαν ως επικίνδυνο για τέλεση αξιόποινων πράξεων! Το "έγκλημα" του Δημήτρη ήταν ότι το…2000 (πριν δέκα χρόνια δηλαδή) είχε εμπλακεί σε...«κλωτσοπατινάδα» ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ



Πρόκληση οι… Ελληνικές Σημαίες!!!

Άνευ αιτίας και αφορμής περικυκλώνουν την εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα 2 διμοιρίες των ΜΑΤ από πάνοπλους αστυνομικούς με άγριες διαθέσεις οι οποίοι συλλαμβάνουν ανεξαιρέτως όλους τους παρευρισκομένους στο χώρο.
(Κάντε κλικ εδώ)






Τι γίνετε όμως όταν....

οι υπάλληλοι τους , συλλάβουν κατά λάθος και τα δικά τους παιδιά;;;




Θέλετε κι άλλο ... Κάντε κλίκ εδώ

Την ίδια στιγμή ο πιστολέρο Δήμαρχος Ζαχάρως κυβερνάει κανονικά και υπεράνω νόμου παρά της αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις που έχει απο την ίδια την.... "δικαιοσύνη" (Κάντε κλικ εδώ)

Την ίδια στιγμή η Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη αποφυλακίζει εγκληματίες με κυβερνητική διαταγή


Διαβάστε επίσης :


Ρεζίλι διεθνώς η "Προστασία" του πολίτη (Δείτε το βίντεο)


Δείτε πως λειτουργεί η Προστασία του Πολίτη - Είναι χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας που έχουμε ...

Ακόμη ένα βίντεο ΥΠΕΡπροστασίας του πολίτη


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share