20/5/10

Κρατικά Μέσα Μαζικής Ε(ξ)ημέρωσης - Ακόμη μια μαύρη τρύπα της Ελληνικής Οικονομίας

Χορός εκατομμυρίων ευρώ στη πλάτη των φορολογουμένων !!!

Σαν να μην έφθανε η καθημερινή προπαγάνδα και η σθεναρή υποστήριξη απο αυτούς που έχουν αναλάβει τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης...

Σαν να μην έφθαναν τα κρατικά κονδύλια που διανέμονται τους εργολάβους της μαζικής ενημέρωσης, μεγαλοεκδότες και καναλάρχες.

Οι εθνοσωτήρες θέλουν να διατηρούν και μάλιστα να επαυξάνουν τα κρατικά , δικά τους ΜΜΕ για να δικαιολογούν μέσα από διάφορους κωδικούς του προυπολογισμού τη σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ σε δαπάνες συντήρησης και να βολεύουν παράλληλα τα δικά τους "παιδιά" ! Η Ελλάδα είναι η μόνη χωρα στην Ευρώπη που...


έχει συνολικά 5 κρατικά κανάλια που συντηρούν οι φορολογούμενοι, την ίδια στιγμή η χώρα έχει καταντήσει διεθνείς περίγελος απο τα σκάνδαλα και τη διαφθορά των εθνοσωτήρων της.

Στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης το Ελληνικό δημόσιο συντηρεί 5 τηλεοπτικούς σταθμούς της κακιάς ώρα αφού ακόμη και απο άποψη τηλεθέασης είναι ο ένας χειρότερος απο τον άλλον.

Αποκορύφωμα της αποτυχίας, ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο αποτυπώνεται η λειτουργία του ιδίου του κράτους.

Οι παθητικές κρατικές επιχειρήσεις ΕΤ-1, ΝΕΤ, ΕΤ-3, το δορυφορικό της κανάλι της ΕRΤ WORLD με τις πανάκριβες εξωτερικές παραγωγές και το κανάλι της Βουλής, αποτελούν μια τεράστια μαύρη τρύπα στην καταχρεωμένη Ελληνική Οικονομία αφού και οι πέντε συντηρούνται εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων με κόστος εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο !!!

Ο περίτρανος σταθμό της ΒΟΥΛΗΣ....

Δουλεύει με τα φεγγάρια και κοστίζει αστρονομικά ποσά !!!


Το κόστος συντήρησης του τηλεοπτικού σταθμού που η τηλεθέαση του στην καλύτερη περίπτωση έχει φθάσει το 0,3% στην καλύτερη περίπτωση , αν συγκριθεί με κριτήρια κόστους λειτουργίας σε συνάρτηση με τη τηλεθέαση που έχει.... Τότε μπορούμε να μιλάμε για το ακριβότερο κανάλι της υφηλίου!

Τα πραγματικό κόστος για τη λειτουργία του καναλιού της βουλής όμως ουδείς φαίνεται να το γνωρίζει αφού "χάνεται" μέσα σε διάφορους κωδικούς του προυπολογισμού ενώ θεωρητικά αναμένεται για το 2010 το κόστος λειτουργία να κυμαίνεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ !!!

Την ίδια στιγμή η Ελλάδα δανείζεται και ξανά δανείζεται για να μην "ξεστομίσει" εκείνη τη ρημάδα την πτώχευση !

Στο κανάλι που αποτυπώνει την Ελληνική κατάντια απασχολούνται επισήμως 96 άτομα ως τεχνικό,δημοσιογραφικό κλπ προσωπικό, ενώ σύμφωνα με το οργανόγραμμα υπάρχουν 26 κενές θέσεις ακόμη για λίγους και εκλεκτούς στο κρατικό κανάλι με το "παγωμένο" σήμα που υπολειτουργεί μόνο λίγες ώρες την ημέρα ενώ πληρώνει και δορυφορική αναμετάδοση.

Κανείς δεν έμαθε ποτέ τα κριτήρια και τη διαδικασία με την οποία επελέγησαν οι 96 προνομιούχοι και θα είχε μεγάλη πλάκα αν υπήρχε περίπτωση να διερευνηθεί η σχέση τους με τους 300σιους εθνοσωτήρες.

Τι σχέση θα μπορούσαν αλήθεια να έχουν οι θυσίες των φορολογουμένων και οι κουμπαράδες Εθνικού εξευτελισμού για την δήθεν σωτηρία της Ελληνικής Οικονομίας με τον αντιπροσωπευτικό τηλεοπτικό σταθμό του Ελληνικού κοινοβουλίου ;;;

Kαι βέβαια καμία σχέση , αφού εξ'αιτίας της κρίσης έχουν προβλεφθεί για το κανάλι της βουλής επιπλέον άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ (προφανώς απο το δάνειο του ΔΝΤ) για να δημιουργηθούν ειδικές εγκαταστάσεις (γραφειο, στουντιο κλπ) στην οδό Αμαλίας 22-24 σε κτίριο με μίσθωμα περίπου 900.000 ευρώ το χρόνο !

Η κατάντια δεν σταματά εκεί...

Το δικό της ραδιοφωνικό σταθμό θέλει να έχει η βουλή των εθνοσωτήρων , αφού έχει αποκτήσει τη συχνότητα στους 106,7 και έχει ήδη κάνει προσλήψεις τεχνικών που τους πληρώνει κάθε μέρα ο λαουτζίκος ενώ στην ουσία ο σταθμός δεν υπάρχει !!!

Αφού, στη συγκεκριμένη συχνότητα εκπέμπει ενας "πειρατής" μεταδίδοντας βαριά και...ασήκωτα λαϊκά τραγούδια που ταιριάζουν στα "μαύρα τα μεσάνυχτα" του Ελληνικού κυνο-βουλίου.

Υποτίθεται οτι μάλιστα οτι επί δύο χρόνια η Βουλή -δηλαδή το κράτος- προσπαθεί να τον απομακρύνει αλλά δεν τα καταφέρνει αφού ο "πειρατής" του ραδιοφώνου έχει αποδειχθεί τελικά ποιό "μάγκας" απο το κράτος τους και το σταθμό της βουλής που ξεφτιλίζει καθημερινά εκπέμποντας απο αυτόν.... καψουρονταλκαδιάρικα άσματα.

Στο μεσοδιάστημα όμως οι μισθοί των υπαλλήλων του ανύπαρκου ραδιοφώνου... "τρέχουν" κανονικά κάθε μέρα σαν τα Ελληνικά spreads.

Το φαγοπότι όμως... έχει και συνέχεια !!!

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία που είχε η ιστοσελίδα της βουλής σπάζοντας το ρεκόρ του ενός εκατομμυρίου ευρώ (για την ακρίβεια 1.059.516,27 ευρώ δείτε εδώ) μόνο για κόστος κατασκευής !!!

Oι εθνοσωτήρες αποφάσισαν αυτή τη φορά να δημιουργήσουν ακόμη μια ιστοσελίδα !!!

Θα είναι κάτι σαν το "θρίλερ" ΒΟΥΛΗ ΙΙ σύντομα στα pc σας !!!

Για τη δεύτερη ιστοσελίδα έχουν προκηρύξει και διαγωνισμό μάλιστα ύψους 1,1 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Επειδή οποιος έχει ασχοληθεί στοιχειωδώς με το Ιντερνετ ξερει ότι αυτά τα χρήματα ξεπερνούν κάθε όριο φαντασίας για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας...

Ενδέχεται το νέο Focus κυκλοφορήσει με την Αφροδίτη να κλικάρει στο site του Ελληνικού κοινοβουλίου με τα μανίας μπας και ξεχρεώσει !!



Διαβάστε επίσης:


Η χώρα βουλιάζει και η ΕΡΤ σπαταλά 550.000 ευρώ για κάμερες !!!

Η Κυβέρνηση Αυτοδιαψεύδεται - Διπλασίασαν τους μισθούς των προέδρων ΕΡΤ και ΔΕΗ!


Διόρισαν διαχειριστή του δημόσιου χρέους της Ελλάδας πρώην στέλεχος της Goldman Sachs

Τώρα η Αφροδίτη ζητιανεύει - Πάλι οι Γερμανοί φταίνε ρε λαμόγια ;;;

Oι μίζες έφταναν στους αποδέκτες ακόμη και ταχυδρομικώς (Δείτε το βίντεο)


Τα τσουτσέκια της δημοσιογραφίας υποδέχτηκαν με γλειψίματα τους επιθεωρητές του ΔΝΤ (Δείτε το βίντεο της ντροπής)

Email ντοκουμέντο αποκαλύπτει πώς η Siemens έλεγχε δημοσιογράφους και ΜΜΕ

Ελληνικά ΜΜΕ : Ελεγκτής και Συνεργός

Έτσι στηρίζει η κυβέρνηση τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης

Συμμορίες εκβιαστών και πράκτορες πίσω απο τα blogs; Τι λές μωρέ Κουρή ; Xάζεψες ;


Με αυτά τα κίνητρα διαμορφώνουν την κοινή γνώμη οι εργολάβοι της ενημέρωσης


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share