26/10/09

Ανθρώπινα BAR CODES .... Έρχονται >>>> (Δείτε το βίντεο)

Κατόπιν δεκαετούς περιόδου πειραμάτων και αντίλογων ως προς τις επιπτώσεις που έχει η εμφύτευση με μικροτσίπ σε ανθρώπους με την διαπίστωση ότι προκαλεί καρκίνο σε μεγάλο αριθμό πειραματόζωων η VeriChip έκλεισε και έχει αναφερθεί ότι επωλήθη σε άλλη ιδιωτική εταιρεία.

Τα κύρια ΜΜΕ "απέτυχαν" να προβάλουν επαρκώς την περίπτωση εμφύτευσης με μικροτσίπ, και μόνον μία χούφτα επιστημονικών άρθρων έχουν ασχοληθεί με το θέμα.

Δείτε το βίντεο....





Οι περιπτώσεις όμως της εμφυτεύσεως μικροτσίπ σε ανθρώπους είτε έγιναν οικειοθελώς είτε εν αγνοία των ατόμων που τα υπέστησαν έχει εγείρει σοβαρά θέματα όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα στις Η.Π.Α. αλλά και διεθνώς.

Η εν δυνάμει παράβασις των μέτρων ενάντια στην χρησιμοποίηση ανθρώπων ως πειραματόζωα παραβαίνει τον κώδικα της Νυρεμβέργης, το σύνταγμα των Η.Π.Α., ομοσπονδιακών νομοθεσιών, και δικαστικών νομολογιών.

Περιπτώσεις τέτοιων παραβάσεων είναι η πρόσφατη τοποθέτηση μικροτσίπ από την εταιρεία VeriChip σε εκατοντάδες ασθενείς με Alzheimer. Μεταξύ άλλων η διαμάχη αφορούσε την δυνατότητα που έχουν αυτοί οι ασθενείς να συμφωνήσουν με τον εμβολιασμό μικροτσίπ λόγω της ασθένειάς τους.

Πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στην εμφύτευση με μικροτσίπ για θεραπεία διά γενετικής μηχανής με συγχώνευση της τεχνολογίας DNA και RFID(αναγνώριση μέσω ραδιοκυμάτων) εντός του τσιπ, αύξησε την επικινδυνότητα του εγχειρήματος, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της μεταβολής του DNA.

Βάσει του κώδικος της Νυρεμβέργης τέτοιες έρευνες σε ανθρώπους χωρίς την γραπτή αποδοχή των ατόμων απαγορεύεται ρητώς. Δυστυχώς, πολλοί οι οποίοι έχουν υποστεί εμφύτευση με μικροτσίπ δεν ήσαν σε θέση να παρέχουν την συγκατάθεσή τους λόγω ανικανότητος. Ορισμένοι εξ αυτών που μπόρεσαν και κινήθηκαν δικαστικά και απέδειξαν ότι τους έχουν εμφυτευτεί τσιπ χωρίς την συγκατάθεσή τους δεν μπόρεσαν να προσέλθουν σε δίκη καθότι τα δικαστήρια επέμεναν ότι για να συνεχιστεί η δίκη έπρεπε να αφαιρεθούν τα μικροτσίπ. Τότε οι ενάγοντες βρέθηκαν στην πολύ δυσάρεστη θέση να μην αφαιρείται το μικροτσίπ από κανένα ιατρικό πάροχο (πιθανώς λόγω του ότι εφοβούντο ότι το κράτος θα τους επανενοχοποιούσε). Μερικώς σε αντίδραση αυτού του αδιεξόδου ένας αριθμός πολιτειών έχουν απαγορεύσει την εμφύτευση τσιπ. Πάντως, το Κογκρέσο παραμένει σιωπηλό ως προς αυτό το θέμα.

Η τεχνολογική εξέλιξη οδήγησε στην κατασκευή βιοτσίπ τα οποία συνδυάζουν ηλεκτρονικά ρεύματα με το ανθρώπινο DNA, καθώς και άλλα βιολογικά στοιχεία.

Όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα το Κογκρέσο αγνόησε το θέμα παντελώς.

Ένα αδρανές, εμφυτευμένο μικροτσίπ φέρει έναν μοναδικό αριθμό αναγνώρισης, και παραμένει αδρανές κάτω από το δέρμα έως ότου αναγνωσθεί από ένα ηλεκτρομαγνητικό ανιχνευτή. Ένας τέτοιος ανιχνευτής ο οποίος είτε έχει χειριστή είτε είναι φορητός μπορεί να διαβάσει τον 10ψήφιο αριθμό και να τον μεταφέρει σε απομακρυσμένο σταθμό ο οποίος διαθέτει τις προσωπικές πληροφορίες του ατόμου με το εμφύτευμα. Το VeriChip είναι αρκετά μικρό ώστε να μπορεί να χορηγείται με σύριγγα κατά την διάρκεια μιας διαδικασίας ολίγων λεπτών και έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ενός ανθρώπινου bar code που αποτελείται από 128 χαρακτήρες πληροφοριών.

Ο χειρούργος Richard Seelig, ιατρικός σύμβουλος της Applied Digital Solutions εμφύτευσε και στον εαυτό του ένα τέτοιο μικροτσίπ. Αρκετοί τον ακολούθησαν. Καθότι δεν ήθελαν να περιμένουν στις ουρές και να για να αγοράζουν ποτά γρηγορότερα οι θαμώνες του Baja Beach Club στην Βαρκελώνη επλήρωσαν ώστε να τους εμφυτευτεί μικροτσίπ, έτσι χρησιμοποίησαν το εμφύτευμα ως μέθοδο πληρωμής κατά τον ίδιο τρόπο που θα χρησιμοποιούσαν μία πιστωτική κάρτα .

Το καλοκαίρι του 2007 η VeriChip λανσάρισε ένα πιλοτικό πρόγραμμα εμφύτευσης μικροτσίπ σε εκατοντάδες ασθενείς με Alzheimer σε ένα κέντρο στην Φλώριδα.Το 2006 προσπάθησε να πείσει κέντρα ασφαλείας της χώρας να προωθήσουν νομοθέτημα που να επιβάλει την εμφύτευση τσιπ σε άτομα που έχουν πρόσβαση σε απόρρητα μυστικά. Μάλιστα απευθύνθηκε στο Πεντάγωνο ώστε να επιβάλει την εμφύτευση σε όλους τους στρατευμένους στον στρατό των Η.Π.Α. και ο Πρόεδρος της Scott Silverman ενουθέτησε την αμερικάνικη κυβέρνηση τα χρησιμοποιήσει τα μικροτσίπ για να εντοπίζει τους μετανάστες και τους εργάτες με πρόσκληση.

Μία νέα τεχνολογία, το διατεταγμένο DNA τσιπ, έχει πρόσφατα εμφανιστεί. Επίσης γνωστό ως «γενετικό τσιπ», DNA τσιπ ή «βιοτσίπ», η συσκευή καταγράφει τον γενετικό κώδικα σε ένα μικροτσίπ. Είναι σαν τα ηλεκτρονικά τσιπάκια αλλά είναι συγχωνευμένα με μόρια DNA. Σύντομα θα είναι δυνατή η εμφύτευση των DNA τσιπ το οποίο μόνιμα θα καταγράφει- ή ακόμη θα ελέγχει- την γενετική δραστηριότητα του ατόμου ανά πάσα στιγμή. Είναι επόμενο ότι οι τεχνολογίες των RFID μικροτσίπ και του DNA μικροτσίπ θα ενωθούν. Αυτή είναι μία πολύ νέα τεχνολογία που δεν γνωρίζουμε την μελλοντική της χρήση. Παρεμπιπτόντως όμως μπορούμε να προβλέψουμε την εξέλιξη ενός ενέσιμου, ηλεκτρονικά ελεγχόμενου μικροτσίπ το οποίο θα καταγράφει συνεχώς την μεταβολική δραστηριότητα του ατόμου, σκέψεις, και αισθητήριες εμπειρίες, αλλά θα μπορεί επίσης μόνιμα να αλλάζει το DNA του ατόμου με το εμφύτευμα.

Επιπτώσεις στην Υγεία

Εμφάνιση κακοηθών όγκων σε 1-10% των πειραματόζωων. Μία μελέτη της Dow Chemical http://dow.com/ επιβεβαίωσε ότι οι όγκοι προεκλίθησαν από τα μικροτσίπ. Αρκετοί ογκολόγοι μελετητές ανέφεραν ότι δεν θα επέτρεπαν στην οικογένειά τους να εμφυτεύσουν μικροτσίπ. Εφόσον εμφυτευτούν οι ιατροί είναι αδύνατον να τα εντοπίσουν, και η αφαίρεσίς των απαιτεί την χρήση ακτινοβολίας, ηλεκτρικών υπολογιστών και πλαστικής επέμβασης. Επίσης όσον αφορά την θεραπεία κυττάρων υπάρχει πολυπλοκότητα στο ότι έχει αναφερθεί τουλάχιστον ένας θάνατος κατά την διαδικασία.

Σε έρευνες που έγιναν στο Princeton (1998) οι εμβρυολόγοι ανέφεραν ότι το DNA μικροτσίπ σε μερικά χρόνια θα μπορούσε να επιφέρει γενετικές αλλαγές. Όπως το ότι οι γονείς θα εμφυτεύουν τσιπάκια στα έμβρυα ώστε να αναπρογραμματίζουν γενετικά τα παιδιά τους. Πρέπει να υπάρξει πολλή προσοχή διότι η έλλειψη εμπειρίας σε αυτές τις περιπτώσεις, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακρωτηριασμούς. Μετά από γενεές γενετικής διαλογής, η ανθρωπότητα θα μπορεί να χωριστεί σε δύο διαφορετικά είδη.

Ως προς την νεοευγονική, η δημιουργία τέτοιων μεθόδων ευγονικής θα μπορούσε να φέρει σε κατάρρευση τα θεμέλια της κοινής ανθρώπινης φύσεως. Οι γονείς θα δύνανται να αλλάξουν γενετικά το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών των παιδιών τους. Αυτές οι γενετικές μεταλλάξεις είναι συνυφασμένες με κοινωνιολογικές, οικονομικές και εθνικές συγκρούσεις.

Ως προς τις μυστικές έρευνες οι κυβερνήσεις των Η.Π.Α. με προγράμματα επιβάλλουν τον έλεγχο του νου και των αισθήσεων σε άτομα χωρίς την θέλησή τους όπως φυλακισμένους, σπουδαστές, στρατιωτικούς και τους πτωχούς.

Τέτοιες μέθοδοι έχουν σκοπό να εφαρμόσουν μεθόδους πολέμου κατά ξένων υπηρεσιών. Η Επιτροπή Rockefeller και η Εκκλησιαστική Επιτροπή απεκάλυψαν ότι η ανάπτυξη των ψυχολογικών, φαρμακευτικών, και ραδιολογικών τεχνολογιών είχαν σαν σκοπό την στοχοποίηση, απώλεια και καταστροφή των πολιτικά ανάρμοστων πολιτών.

Ένας αριθμός αυτών ανέφεραν ότι είχαν υποστεί εμφύτευση μικροτσίπ και ελέγχετο η κίνησης τους καθώς και οι σκέψεις τους βομβαρδίζοντάς τους με ηλεκτρικά σήματα που τους προξενούσαν πόνο, αφαίρεση ύπνου, υπαγορευόμενα φαινόμενα ακουστικά, φυσικά και οπτικά καθώς και πρόκληση όγκων. Αυτά δεν είναι μέρος κάποιου προγράμματος που ανάγεται σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας αλλά το 1950 η CIA άρχισε να διερευνά τρόπους για να επιδράσει επί της ανθρώπινης αντίληψης και συμπεριφοράς.

Η εταιρεία Ambient(=που περιβάλλει ή περιρρέει, περιβάλλων, περιρρέων) επέδειξε ένα νέο καταναλωτικό μηχάνημα το οποίο μεταφράζει τις σκέψεις σε φωνητική ηχώ ενώ η British Telecom's Martlesham Heath Laboratories ανέπτυξε ένα τσιπάκι το οποίο δύναται να αποτυπώνει κάθε σκέψη καθώς και οπτική και φυσική αίσθηση.

Το 1974 ο Δρ. Jose Delgado, κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου ότι χρειάζονται ένα πρόγραμμα ψυχοχειρουργικής για να ελέγχουν πολιτικά την κοινωνία. Όποιος απέκλινε από τα δεδομένα μπορεί να ακρωτηριαστεί εγχειρητικά. Πρέπει να ελέγχουμε τον νου ηλεκτρικά. Ως πειραματόζωα έχουν μυστικά χρησιμοποιηθεί στρατιώτες, φυλακισμένοι, ψυχασθενείς, παιδιά με ειδικές ανάγκες, κωφοί και τυφλοί, ομοφυλόφιλοι, μοναχικές γυναίκες, οι γέροι, οι μαθητές και όποιο γκρουπ ατόμων θεωρείται περιθωριακό από τους ελίτ εκτελεστές των πειραμάτων.

Νομοθεσίες που επιβάλλονται σε αυτές τις περιπτώσεις.


Ο κώδικας της Νυρεμβέργης.

Αναφέρει ότι άνευ ουδεμίας εξαιρέσεως επιβάλλεται εθελουσία συγκατάβαση του ατόμου για την εμφύτευση. Πρέπει το άτομο να δύναται να κατανοήσει αρκετά από την διαδικασία.
Η εμφύτευση εις το παρόν παραβιάζει τον νόμο ειδικά σε ότι αφορά τα παιδιά, τους ψυχασθενείς οι οποίοι νομικά δεν μπορούν να συναινέσουν. Η κυβέρνηση σαφώς παραβιάζει τα νομοθετήματα του κώδικα της Νυρεμβέργης.

Νέα ευρήματα ως προς τις παρενέργειες είναι ο καρκίνος, θάνατος σε περιπτώσεις κυτταροθεραπείας καθώς και άλλες που είναι ακόμη άγνωστες. Ωστόσο, σε όλες τις περιπτώσεις η εμφύτευση είναι δύσκολο να ανατραπεί εφόσον γίνει, και σε περιπτώσεις ανενημέρωτης ή ανεπαρκούς συναινέσεως είναι σχεδόν απίθανο να τερματιστεί.

Δικαστική αντιμετώπιση

Όπου έχει αναφερθεί ότι έχει γίνει εμφύτευση χωρίς την συναίνεση των παθόντων λόγω ηλεκτρονικού πολέμου ανέφεραν ότι η αστυνομία στο δικαστήριο δεν μπορούσε να αφήσει τους αστυνομικούς να καταθέσουν καθότι υπήρχε ανάμειξη του στρατού. Δηλ. αποτελούσε στρατιωτικό απαραβίαστο μυστικό.
Ορισμένες πολιτείες επαναστάτησαν με την χρησιμοποίηση RFID ετικετών και τεχνολογίας μικροτσίπ σε καταναλωτές. Πολλά νομοθετήματα πέρασαν για προστασία από τον κρατικό μηχανισμό.

Αυτο το μήνα (Οκτώβριος 2009), μου αναφέρθηκε πως μία μητέρα πηγαίνοντας το παιδί της σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί εδώ στην Αθήνα του έβαλαν ετικέτα με κωδικό ανιχνεύσιμο.

Επίσης δεν μπορούν να ελεγχθούν αν οι γιατροί αποφασίσουν να εμφυτεύσουν μικροτσίπ σε ομάδες με ειδικές ανάγκες ή μοναχικές γυναίκες ή τέλος για άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν με ρατσισμό. Επιπροσθέτως, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημογραφικούς σκοπούς.

Όσον αφορά την δημόσια υγεία η VeriChip ήθελε να επιβάλει την μαζική εμφύτευση σαν μοντέλο.

Σημειώσεις της Gena Mason που αφορούν την Εμφύτευση Μικροτσίπ στην Αμερική: Επιπτώσεις των Ανθρωπίνων Bar Codes στα Ανθρώπινα Δικαιώματα



Αναφορικά λοιπόν με το
χθεσινό άρθρο στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Δείτε το βίντεο....



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share