1/10/09

Ξεφτίλισε το σάπιο πολιτικό τους σύστημα ο Βγενόπουλος , κατοχυρώνοντας παγκοσμίως τις "Μακεδονικές αερογραμμές"


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε κίνηση ματ!!!
Φαίνετε πώς καλά τους κάνει και τους φτύνει, τους βρίζει και μετά τους πλακώνει και στις αγωγές.
Ότι δεν "σκέφτηκαν" ή δεν είχαν το θάρρος να κάνουν οι πολιτικοί μας και οι κατά καιρούς Ελληνικές κυβερνήσεις το έκανε ο Βγενόπουλος....



Την πρώτη της επίσημη πτήση πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης η Olympic Air, με ένα Airbus 320 και προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Στη διάρκεια της τελετής που ακολούθησε, ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοίνωσε ότι έχει κατοχυρώσει τον τίτλο «Μακεδονικές Αερογραμμές», που σύντομα θα λειτουργήσουν ως θυγατρική της Olympic Air.

Η ανακοίνωση του κ. Βγενόπουλου δημιούργησε αίσθηση, καθώς -όπως είναι γνωστό- με τον τίτλο «MAT-Macedonian Airlines» λειτουργεί η κρατική αεροπορική εταιρία της ΠΓΔΜ.

Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο Ανδρέας Βγενόπουλος δήλωσε ότι η MIG έχει στην κατοχή της κατοχυρωμένο διεθνώς σήμα με τον τίτλο «Μακεδονικές Αερογραμμές». «Έχουμε πάρει τον κωδικούς και κενείς δεν μπορεί να πετάξει με αυτό το όνομα» υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος της MIG τόνισε ότι θα δημιουργηθεί θυγατρική εταιρία της Olympic Air με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με την ονομασία «Μακεδονικές Αερογραμμές», προκειμένου να καλυφθούν οι επιχειρηματικές και τουριστικές ανάγκες της περιοχής. Η νέα εταιρία θα πετάξει σε λίγους μήνες, όπως είπε.

Σημείωσε, δε, ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με φορείς της Β.Ελλάδος, προκειμένου να συζητήσουν διαδικαστικά θέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες πτήσεις που θα κάνει η νέα εταιρία θα είναι προς Γερμανία και Αμστερνταμ.