6/10/09

Μάκης ο δημοκρατικός επαναστάτηςO Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με περηφάνια δήλωσε χθές στην εκπομπή του Κίτρινος Τύπος πως ανήκει κι αυτός στο 30% των Ελλήνων που διαμαρτυρήθηκε δια της αποχής τους από τις Εθνικές Εκλογές και το καυχιέται κιόλας...σαν να έκανε κάποιο ριζοσπαστικό κατόρθωμα κόντρα στο κατεστημένο.

Ωραίος επαναστάτης είστε κ.Τριανταφυλλόπουλε κι ακόμα πιο ωραία είναι τα παραδείγματα-πρότυπα που περνάτε στον κόσμο που σας παρακολουθεί.

Εσείς κ.Τριανταφυλλόπουλε μπορεί να έχετε ιδιαίτερους λόγους που δεν πήγατε να ψηφίσετε. Ίσως δε σας πήγαινε η καρδιά αφού οι πολιτική σαπίλα του τόπου είναι οι πελάτες του μαγαζιού σας.


Μην το περνάτε όμως και σαν «μαγκιά» στον κοσμάκι...


Είναι δηλαδή «μαγκιά» όταν έρθει η ώρα της κάλπης αντί να τιμωρούν τους πολιτικούς που τους κορόιδεψαν, να πηγαίνουν για μπάνιο για αντίδραση ...σε ποιόν τελικά, κάνουν κακό με την αποχή απο τις εκλογές;;

Εκτός κι αν εξυπηρετείτε κι έσεις το σύστημα που δήθεν με τις εκπομπές σας πολεμάτε, και θέλετε τους ‘Ελληνες άβουλα όντα, για να έρχεστε μετά εσείς να τους ξεστραβώνετε... με τις εκπομπές σας.