16/10/09

Ο Τούρκος "πράκτορας" που κόβει βόλτες στην Ελλάδα.

Έχει Βίζα Tιμής Ένεκεν και έρχετε στην Ελλάδα πότε σαν V.I.P. και πότε χρησιμοποιώντας ταχύπλοα σκάφοι. Υπάρχουν πληροφορίες πως "ανεπίσημα" μέσα σε ένα χρόνο ταξίδεψε δύο φορές στη Κω, δύο φορές στη Χίο, μία στη Σάμο και δύο φορές τουλάχιστον επισήμως και στην Αθήνα....





Το επίσημο Ελληνικό Κράτος τουλάχιστον μέχρι σήμερα ακόμη δεν τον έχει χαρακτηρίσει persona non grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο) οπότε κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την είσοδό στην χώρα στον άνθρωπο που Ατίμασε την Ελλάδα υποστέλλοντας το Εθνικό μας σύμβολο από τα Ίμια.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος που κατέβασε την Ελληνική σημαία από τα Ίμια έρχεται συχνά στην Ελλάδα, αλλά ποτέ κανείς δεν τον έχει ρωτήσει γιατί, αφού μπαίνει στη χώρα μας πότε από την Ιταλία και πότε από το Αιγαίο.

Έγινε μεγάλη συζήτηση για τη φωτογραφία που βλέπετε , γιατί ο "τυπάς" έχει σελίδα στο FACEBOOK και την έχει βάλει φάτσα κάρτα.

Διάφορα Τουρκάκια των Γκρίζων Λύκων του γράφουν σχόλια του τύπου : "Η επόμενη Ελληνική σημαία που θα κατεβάσεις θα είναι της Ακρόπολης"

και αυτός τους απαντάει: "Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια".

Ισχυρίζεται ότι έχει φίλες στην Ελλάδα και αυτός είναι ο λόγος των επισκέψεών του.

Μια σημαντική λεπτομέρεια.
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει να δουλέψει σε επιχείρηση τύπου από το 1999.
Δηλαδή εδώ και 10 χρόνια δηλώνει άνεργος.

Όμως όταν έρχεται στην Αθήνα πληρώνει δωμάτιο στο ξενοδοχείο HILTON. Οι συμπατριώτες του στο FACEBOOK τον χαρακτηρίζουν "ήρωα" και όταν τον ρωτούν για τα Ίμια απαντά λακωνικά : "Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει".

Μακάρι κάποτε να "ξυπνήσουν" οι αρμόδιες υπηρεσίες και να σταματήσουν να λογοκρίνουν τον εκάστοτε διοικητή της ΕΥΠ...