30/10/09

Η στραβός είν'ο γυαλός ή.... στραβά αρμενίζουμε

Χρυσοχοϊδης : "Τέλος οι σκοπιές έξω απο τα αστυνομικά τμήματα"

Νέες αλλαγές φέρνει ο Χρυσοχοϊδης στην ΕΛ.ΑΣ. 48 ώρες μετα το τρομοκρατικό χτύπημα, καταργώντας οριστικά τις σκοπιές έξω απο τα αστυνομικά τμήματα.

Με βάση τις νέες δηλώσεις ο ίδιος φαίνεται να μην αναγνωρίζει πλέον...



...τον ρόλο των αστυνομικών τμημάτων ως επιχειρησιακών κέντρων της Αστυνομίας!!!

Ο κ.Χρυσοχοϊδης δήλωσε: «Τα αστυνομικά τμήματα λειτουργούν ως Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, στα οποία πηγαίνουν καθημερινά πολίτες για να εξυπηρετηθούν. Έτσι, δεν θα ξοδεύονται χρήματα για κάμερες και σύντομα τα αστυνομικά τμήματα θα πάψουν να φυλάσσονται»!!!

Εντάξει κ.Υπουργέ είπαμε, η ΕΛ.ΑΣ. χρειάζεται αλλαγές, όχι στους "ράμπο" αστυνομικούς αλλά μην μετατρέψουμε και τα αστυνομικά τμήματα σε ΚΕΠ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών)

Τα ερωτήματα που προκύπτουν βέβαια είναι εύλογα:

Υπάρχουν Αστυνομικά Τμήμα που βρίσκονται σε περίεργες περιοχές και ειδικά το βράδυ υπάρχουν εκεί πολύ λίγοι αστυνομικοί, μήπως στο τέλος κι αυτοί οι αστυνομικοί τρέμουν οι άνθρωποι που θα βρίσκονται εκεί μόνοι τους στα Α/Τ χωρίς καμμία φύλαξη ;;;

Μήπως, για λόγους οικονομίας όπως ισχυρίζεστε θα ήταν καλύτερα να διατάξετε την παύση προστασίας των Υπουργείων από αστυνομικούς (κι εκεί εξυπηρετούνται πολίτες)
αλλά και των διασημοτήτων που φυλάσσονται ως πιθανοί τρομοκρατικοί στόχοι;

Στις διασημότητες συμπεριλαμβάνονται βουλευτές, υπουργοί, ανώτατοι υπάλληλοι, διοικητές τραπεζών και δημοσιογράφοι (και ποιος ξέρει άραγε πόσοι άλλοι), οι οποίοι απασχολούν δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς....

Συγνώμη κ.Χρυσοχοΐδη, αλλά μήπως συμβουλεύεστε την Αυριανή ;..μήπως λέω, μήπως!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share