19/10/09

Γκρίνια για τα υβριδικά από Νομάρχες και Δημάρχους.

Γκρίνια σε πολλούς νομάρχες και δημάρχους της χώρας έχει προκαλέσει η εξαγγελία του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, για αντικατάσταση του στόλου των 57.000 κρατικών αυτοκινήτων με υβριδικά 1600 κυβικών.

Πολλοί αιρετοί εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης δεν εμφανίζονται ευχαριστημένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς θα κληθούν να εγκαταλείψουν τα πολυτελή αυτοκίνητα 2000 έως 5000 κυβικών...



Η Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το θέμα των υβριδικών αυτοκινήτων συζητήθηκε στο περιθώριο της τελευταίας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ), ενώ ανάλογες αντιδράσεις υπάρχουν και στον χώρο της ΚΕΔΚΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αντιρρήσεις εκφράστηκαν ακόμη και σε συνάντηση αιρετών με τη νέα υφυπουργό Εσωτερικών κα Θ. Τζάκρη.

Πέρα από τα προσωπικά τους αυτοκίνητα πολλοί αιρετοί εκφράζουν αντιρρήσεις για το μέτρο, θεωρώντας ότι χρειάζονται αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού σε πολλές από τις υπηρεσίες τους.

Βεβαίως ουδείς μπορεί να καταλάβει γιατί ένας νομάρχης ή δήμαρχος δεν μπορεί να επισκεφτεί τα ορεινά χωριά της περιοχής του με ένα τζιπ 1300-1600 κυβικών και χρειάζεται για αυτή τη δουλειά ένα HUMMER 5000 κυβικών ;;;

Διέρρευσε από : http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=2268