12/10/09

'Υποπτοι ψίθυροι....

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

Υποτίθεται πως η ιστοσελίδα του Γραφείου του Πρωθυπουργού http://apps.opengov.gr/
με τίτλο "Ανοιχτή Διακυβέρνηση" προσκαλεί τους πολίτες για την πλήρωση των θέσεων των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών.

Στόχος μας, δηλώνουν είναι να δοθεί η δυνατότητα στον κάθε πολίτη να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Η αξιολόγηση των βιογραφικών και η τελική επιλογή θα γίνεται βέβαια από το γραφείο του πρωθυπουργού σε συνεργασία με τον αρμόδιο κατά περίπτωση υπουργό. Επίσης δίνεται η δυνατότητα υποβολής ετεροπρότασης!!!.
Άλλος δηλαδή υποβάλει την αίτηση για λογαριασμό άλλου..... άλλα αντί άλλων δηλαδή, τόχει ο κόσμος τούμπανο κι ο ενδιαφερόμενος κρυφό καμάρι.

'Υποπτοι ψίθυροι όμως αναφέρουν πως η θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού έχει ήδη κλείσει στον κουμπάρο της...Άντζελας Γκερέκου το όνομα του οποίου είναι Θ.Καβαδάς

Ελπίζουμε βέβαια να μην επιβεβαιωθούν οι ψίθυροι...

Ωστόσο αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί οτι δηλαδή το "κουστούμι" του κουμπάρου ήταν απο καιρό ραμμένο....

Τότε μιλάμε για την απόλυτη γελιοποιήση της http://apps.opengov.gr/ που θα αποδειχθεί πως τελικά αναρτήθηκε για "στάχτη" στα μάτια του κόσμου περί Ανοιχτής Διακυβέρνησης και διαφάνειας. Μια ιστοσελίδα που αναρτήθηκε για να γελάνε εκεί στην κυβέρνηση με τους επίδοξους Έλληνες πολίτες που στείλανε τα βιογραφικά ελπίζοντας και πιστεύοντας πως θα διοριστούν αξιοκρατικά στο Ελληνικό Δημόσιο και μάλιστα σε τέτοιες θέσεις.