1/10/09

Τα παιδικά παραμύθια από της "γιαγιάς" Μπακογιάννη


Δείτε το παρακάτω Video και προσέξτε πόσο γλυκά προσπαθεί να προσεγγίσει τη νεολαία η κ.Ντόρα Μπακογιάννη , είναι σημαντικό λέει να πείσουμε αυτά τα παιδιά των 15-16-17 χρονών και μιλάει για τους χρήστες του διαδικτύου τα blogs, το facebook .....



κάνει λόγο για συμμετοχή , και δηλώνει πως αν στις θέσεις για τo διαδίκτυο έχει κάνει κάποιο λάθος «ελάτε βρέ παιδιά ,να το κουβεντιάσουμε» η δημοκρατία είναι συμμετοχή κι άλλα τέτοια….


Που ακριβώς θα βρεθούμε να το κουβεντιάσουμε κα Μπακογιάννη…. ;;;;



Η κα Μπακογιάννη συνεχίζει...

“Αυτοί οι 300 που κάθονται στη βουλή, οι οποίοι δεν έχουνε γεννηθεί για να γίνουν βουλευτές αλλά κάποιοι τους Ψηφίσανε για να γίνουν βουλευτές....

Με το ζόρι δηλαδή τους ψηφίσανε και τους στείλανε να γίνουν βουλευτές....

Τι λέτε κα.Μπακογιάννη, Eσείς τα λέτε αυτά…;;;


Και βέβαια οι περισσότεροι εκεί μέσα έχουν γεννηθεί για να γίνουν βουλευτές , και βέβαια είναι γεννημένοι συνεχιστές οικογενειακών παραδόσεων ...που με αυτές τις αρχές τους μεγάλωσαν όλα τα χρόνια οι οικογένειές τους , και μάλιστα με το στόχο μια των ημερών να κυβερνήσουν και την Ελλάδα ...πάρτε παράδειγμα από τον εαυτό σας.


Αμάν πια κανένα καλύτερο παράδειγμα δε βρήκατε να τους πείτε…..για χάπατα τα περάσατε τα παιδία….;;;

Είπαμε… παιδιά είναι δεν σημαίνει οτί ζούν και στο διάστημα..


Μην τα κοροιδεύετε πού’ναι μικρά γιατί μ’αυτά που τους λέτε απλά τους επιβεβαιώνετε πόσο δίκιο έχουν που δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς.





Διαβάστε όμως τι απάντησαν τα παιδιά...

Τα παιδιά απαντούν στην κα Μπακογιάννη μέσω του ΤΕΙΡΕΣΙΑ