17/10/09

Όλες οι λεπτομέρειες για το περιστατικό με τους εγκλωβισμένους ληστές στα JUMBO


Περιπετειώδη διάσταση έχει πάρει η επίθεση δύο ένοπλων ληστών περί τις 17.30, στο κατάστημα παιχνιδιών «Τζάμπο» στη διασταύρωση των δρόμων Φιλολάου και Εμπεδοκλέους, στο Παγκράτι...Την ώρα εκείνη έφτασε στο κατάστημα όχημα χρηματαποστολής της «Group 4» για να παραλάβει χρήματα. Δύο υπάλληλοι της εταιρίας ανέβηκαν στον 1ο όροφο για να πάρουν τα χρήματα από το γραφείο του διευθυντή, το οποίο, όμως, ανοίγει με συνδυασμό.

Σύφωνα με τα ως στιγμής στοιχεία της Αστυνομίας, στον 1ο όροφο τους ακολούθησαν δύο ένοπλοι, οι οποίοι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσπάθησαν να τους αποσπάσουν τα χρήματα χτυπώντας τον ένα από τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι. Κάποιοι από το κατάστημα πάτησαν τον συναγερμό και στον τόπο της ληστείας έσπευσαν γρήγορα αστυνομικές δυνάμεις.

Οι πληροφορίες, που έλαβαν οι αστυνομικοί από εργαζομένους του καταστήματος, καθώς και από τον υπάλληλο της χρηματαποστολής, τον οποίο χτύπησαν οι ληστές, αλλά κατάφερε να φύγει από τον 1ο όροφο και να βγει έξω, στο γραφείο του διευθυντή, έμειναν τρεις υπάλληλοι του καταστήματος και ο δεύτερος υπάλληλος της χρηματαποστολής, καθώς και οι δύο ληστές.

Η αστυνομία, για τον φόβο ομηρίας, περικύκλωσε το κατάστημα και επί τόπου έφτασε ειδικός διαπραγματευτής.

Άλλες πληροφορίες, ωστόσο, ανέφεραν ότι οι ληστές ενδεχομένως να κατέβηκαν στο υπόγειο απ΄όπου διέφυγαν. Από την αστυνομία ανακοινώθηκε, πριν λίγο, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για ομηρία και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνα στο κατάστημα από άνδρες της ΕΚΑΜ.