25/10/09

Όταν το troktiko "τρυπώνει" στην TV

Νέες αποκαλύψεις υπόσχεται να φέρει στο φως της δημοσιότητας το troktiko
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΜΕ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

Ιδού οι βιλάρες των ανθρώπων που συγκαλύπτουν το σκάνδαλο με τα εικονικά τιμολόγια του Κουρή....




To παρόν εστάλει στο
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ προς αναδημοσίευση απο troktiko

Είναι οι δύο βίλες των εκδοτών-επιχειρηματιών Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και Νίκου Χατζηνικολάου. Και οι δύο την έβγαλαν με τα εκατομμύρια που πήραν από τους επιχειρηματίες τους οποίους και καθυβρίζουν.

Ούτε ο Μπόμπολας αλλά ούτε ο Κοντομηνάς δεν θέλουν να ακούνε τα ονόματα τους , καθώς τους χαρακτηρίζουν ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ. Μιλάμε για τον μεγάλο Μπόμπολα και τον μικρό.
Οι βίλες τους στην Εκάλη και την Κηφισιά χτίστηκαν όταν παίζονταν παιχνίδια στα κανάλια τους και ...

Οι ίδιοι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους. Τώρα τους κάνουν επίθεση. Πριν λίγες ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου για άλλη μια φορά με τρόπο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και εκβιαστικός απείλησε ότι θα ξεμπροστιάσει τον Κοντομηνά και παλαιότερα τον Μπόμπολα αλλά δεν έγραψε τίποτα.


Ήταν φανερά μια απειλή για να σταματήσουν να τον ενοχλούν. Αν αυτό δεν είναι δημοσιογραφικός εκβιασμός τότε τι είναι Νίκο Χ; Προαναγγέλεις κάτι και δεν το βγάζεις; Ή μήπως φοβάσαι ότι τα κακουργήματα που λέει ο Μάκης και εσύ θα εκπέσουν και θα τρέχετε και δεν θα φθάνετε;
Κάνατε λάθος που δεν περιμένατε λίγο ακόμα την δικαιοσύνη να αποφανθεί....

Ο Κουρής έχει περισσότερα κακουργήματα και διώκεται και από τον Αλαφούζο και ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ολοι το σκάνδαλο με τα εικονικά τιμολόγια.

Ο δημοσιογραφικός διασυρμός μόλις έχει αρχίσει.

Για όποιον θέλει ο Χατζηνικολάου και ο Μάκης ας μας στείλουν στοιχεία και θα τα αναρτήσουμε. Μέχρι τότε όμως θα λέμε ότι εκβιάζουν επιχειρηματίες και έχουμε δικαίωμα να το λέμε γιατί πολύ απλά δεν λένε τίποτα και μας χρησιμοποιούν κιόλας.

Αναδημοσίευση από:
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_428.html

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share