14/11/09

Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είναι γεγονός ότι πολλοί από τους αγώνες που έδωσε αυτός ο λαός έγιναν και στο όνομα της Δημοκρατίας.

Είναι επίσης γεγονός ότι πολλοί από τους προγόνους μας αλλά και αρκετοί απο τους
"νεοέλληνες" φαντάζονταν αυτή την δημοκρατία εντελώς διαφορετικά.

Η δημοκρατία όπως και άλλες πολιτικές θεωρίες για να λειτουργήσει βασίζεται κατά κύριο λόγο στην ακεραιότητα αυτών που την υπηρετούν.

Διαφορετικά παύει να λειτουργεί και υπάρχει μόνο κατ' όνομα.

Όπως αναφέρεται και στο Σύνταγμα "η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων".Πολύ σωστά ο νομοθέτης συνέδεσε μέσω του Συντάγματος το πολίτευμα με την αγάπη πρός την πατρίδα θεωρώντας ότι το πολίτευμα πρέπει να υπηρετεί το Έθνος και τους πολίτες και όχι το αντίστροφο.

Η σημερινή πραγματικότητα είναι ότι η επίκληση του "πτώματος" της δημοκρατίας που υπάρχει και για δεκαετίες έχουν ασελγήσει οι πολιτικοί έχει ένα και μοναδικό σκοπό.Την απαξίωση της πατρίδας και την υποδούλωση των Ελλήνων πολιτών στα ξένα και ντόπια ανθελληνικά συμφέροντα.

Συχνά ακούμε τους πολιτικούς να δηλώνουν "η δημοκρατία μας είναι ισχυρή".Φυσικά μιλούν για την δημοκρατία ΤΟΥΣ γιατί σίγουρα αυτό το μόρφωμα δεν είναι δημοκρατία.
Και πως θα μπορούσε να είναι όταν ο κοινοβουλευτισμός έχει μετατραπεί απο προσφορά στο τόπο σε παραμάγαζο οικονομικών συμφερόντων και κατά μεγάλο ποσοστό σε χώρο άβουλων και αμίλητων ανθρώπων που αρκούνται στο να εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς και τα επιδόματα τους αγνοώντας ακόμα και το τι ψηφίζουν.

Ας αναρωτηθούμε η σημερινή δημοκρατία που προσφέρεται στον Ελληνικό λαό απο τους επαγγελματίες πολιτικούς,τα πολιτικά τζάκια και τα φερέφωνα τους στα ΜΜΕ,σε τι διαφέρει απο μια δικτατορία.

Εκλέγουμε τους αντιπροσώπους μας θα πεί κάποιος.Είναι αλήθεια όμως αυτό;Εχει κάποιος την εντύπωση πραγματικά ότι ο οποιοσδήποτε (ΕΑΝ πάρει κομματική έγκριση ώστε να μπεί στις λίστες) μπορεί να βγεί βουλευτής;Πόσα εκατομμύρια πρέπει να διαθέσει;(και όχι αυτός απαραίτητα).Τι προσωπικές υποχωρήσεις πρέπει να κάνει ώστε να γίνει αποδεκτός απο το σύστημα;Για να μην αναφερθούμε στην μονόπλευρη ενημέρωση των "ελεύθερων" εφημερίδων και καναλιών που προβάλλουν τους αρεστούς.

Έχουμε την ελευθερία της γνώμης θα πεί κάποιος άλλος.Την έχουμε άραγε και αν ναι μήπως είναι άχρηστη γιατί κάποιοι έχουν φροντίσει είτε να την αποκλείσουν απο την δημοσιότητα είτε γιατί η δημοκρατία την οποία πρεσβεύουν είναι μάλλον "κουφή";

Το πολίτευμα μας με δυο λόγια αποτελείται απο ένα Πρόεδρο φιμωμένο ¨δημοκρατικά" με ανύπαρκτες αρμοδιότητες,έναν πρωθυπουργό που συνδιαχειρίζεται την εξουσία με οικονομικά συμφέροντα,ελάχιστα πρόσωπα (και όχι απαραίτητα βουλευτές) που κανονίζουν την κυβερνητική πολιτική,το πολύ 10 βουλευτές που αναλαμβάνουν το ρόλο του τηλεοπτικού μαϊντανού λιβανίζοντας τον αρχηγό και τις δήθεν δικές του πολιτικές και την πλειοψηφία των βουλευτών που αναλαμβάνουν το διακοσμητικό ρόλο και τον ρόλο του χειροκροτητή.

Υπάρχουν βέβαια και τα μικρότερα κόμματα θα πεί κάποιος.Ε και;Τι κατάφεραν ουσιαστικό όλα αυτά τα χρόνια;Σταμάτησαν τις αντεργατικές πολιτικές;Σταμάτησαν τις εθνικές μειοδοσίες;Σταμάτησαν τα λαμόγια από το να καταληστεύουν τον Ελληνικό λαό;
Μήπως νομίζει πραγματικά κανένας από αυτούς ότι πέρα από το να "ξελαρυγγιάζονται" στα κανάλια φέρνοντας νούμερα μπορούν να φέρουν και κάποιο αποτέλεσμα για τον ταλαίπωρο Ελληνικό λαό;

Το δημοκρατικό σύστημα είναι έτσι δομημένο ώστε η πραγματική εξουσία που δεν πηγάζει βέβαια από το λαό έχει φροντίσει οι μη αρεστές και ενοχλητικές φωνές να μένουν στο περιθώριο αφήνοντας τους στην ψευδαίσθηση της δημοκρατίας.

Η δημοκρατία δεν είναι και δεν πρέπει να είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ που μέσα της "αναγγενιούνται" κλέφτες,προδότες,απατεώνες και κάθε είδους "δημοκρατικά" παράσιτα που ζουν εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Εάν σε τελική ανάλυση αυτό το σύστημα δεν υπηρετεί το λαό και το Έθνος ισχύει ότι και για όλα τα πολιτικά συστήματα σε όλο τον κόσμο. Τότε "επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων" να το διορθώσει ή και ακόμα να το ανατρέψει.

To παρόν εστάλει στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ προς αναδημοσίευση απο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share