24/11/09

ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ... Όσους Χρεοκόπησαν Τη ΧΩΡΑ!

ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ... Όσους Χρεοκόπησαν Τη ΧΩΡΑ!
Αλλιώς δεν πληρώνουμε φόρους!

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Δεν ξέρω εάν το κυβερνητικό και κοινοβουλευτικό ΠΑΣΟΚ έχει χωριστεί σε "ρεαλιστές" (που πιστεύουν ότι είναι προτιμότερο να "αθετήσει" η κυβέρνηση τις όποιες προεκλογικές της υποσχέσεις, προκειμένου να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα), ή "ιδεαλιστές"
(που θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να τηρήσει ό,τι έταξε), ξέρω όμως ότι όσοι ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας



ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

Και επίσης ξέρω (όλοι το ξέρετε), ότι τα πιο πολλά από αυτά τα λαμόγια, προκλητικά (και πλουσιοπάροχα) ζουν και βασιλεύουν (οι περισσότεροι παραμένουν ακόμα σε διοικητικά δημόσια πόστα)!

Και ευλόγως απορώ: Ναι να πληρώσω ως πατριώτης να βγει η πατρίδα μου από την κρίση, ναι να στερηθώ, ναι να σφίξω το ζωνάρι για το κοινό καλό, αλλά...

Ένα μεγάλο, τεράστιο ΑΛΛΑ προηγείται και λέει: Πρώτα θα δω αυτούς που φταίνε για την κατάντια μας να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη και μετά, ναι ευχαρίστως να πληρώσω ό,τι θέλετε!

Αλλά, και κερατάς και δαρμένος, όχι κύριοι της κυβερνήσεως ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!

Έχω την αίσθηση, ορισμένες φορές, ότι ορισμένοι εκ των υπουργών μας δεν έχουν συνειδητοποιήσει ούτε πιο κόμμα τους στηρίζει, ούτε το κλίμα που υπάρχει στην οργανωμένη και φιλική βάση του ΠΑΣΟΚ!

Δεν έχουν ιδέα, μου φαίνεται, ότι ο δημοκρατικός και σοσιαλιστικός λαός είναι αγριεμένος!

Όλοι οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να κάνουμε θυσίες για την πατρίδα μας, όλοι οι σοσιαλιστές είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε το κοινό καλό! Όμως κορόιδα δεν είμαστε!

Εάν θέλετε φόρους και θυσίες, αν θέλετε να αθετήσουμε όλοι μαζί τις προεκλογικές "μας"/"σας" δεσμεύσεις, πρώτα θα αρχίσετε να βάζετε στη φυλακή τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος!

Να βλέπουμε την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην πράξη, να βλέπουμε τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ στην πράξη!

Τόσο απλά, για να μην αρχίσουμε να περνάμε σε λίγο καιρό στα... πολύπλοκα!!!

Πηγή: aggeloiellas
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share