11/12/09

Σχέδιο ΑΝΑΝ 2 ...Έρχεται σύντομα >>>

"Πλύση εγκεφάλου" απο ότι φαίνεται ετοιμάζουν στον Κυπριακό Ελληνισμό.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ανακοίνωσε οτι η κυβέρνηση είναι στη διαδικασία έκδοσης ενημερωτικού υλικού, που θα κυκλοφορήσει ευρέως, και στο οποίο θα επεξηγείται τι είναι ομοσπονδία και τι προνοούν βασικοί όροι που τη συνοδεύουν.
Σκοπεύουν παράλληλα, πρόσθεσε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν στόχο να προωθήσουν την ενημέρωση αλλά και το διάλογο στην κοινωνία για τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.

Ενώ έφθασε στο σημείο να πεί ότι η αφοσίωση και συνέπεια στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας είναι ζωτικής σημασίας για να δικαιωθεί ο αγώνας του λαού!!!!.

Κάλεσε τα ΜΜΕ να συμβάλουν στην προσπάθεια για επίτευξη λύσης, καλλιεργώντας και προωθώντας κουλτούρα λύσης, που είναι όπως είπε η πεποίθηση ότι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μπορούν να διασφαλίσουν το μέλλον τους, μόνο αν καταφέρουν να επανενώσουν την κοινή τους πατρίδα.

Για ποία πρόοδο και ποιό σεβασμό μιλά ο Κύπριος Πρόεδρος όταν δια στόματος Ταλάτ σε κανένα σημείο δεν έχει επιτευχθεί κάτι τέτοιο και αντιθέτως προσπαθούν να θέσουν εκβιαστικά χρονοδιαγράμματα δίκην τελεσιγράφου.Οι επίδοξοι προπαγανδιστές της διζωνικής ομοσπονδίας πρέπει να εξηγήσουν στον Ελληνοκυπριακό λαό τι νόημα έχει η επιμονή στη συγκεκριμένη λύση αφού:

1ον Δεν δίνεται καμία λύση στο μείζον θέμα του εποικισμού.

2ον Καμία λύση για το θέμα των περιουσιών.

3ον Αναγνωρίζεται πλέον η ύπαρξη ουσιαστικά δύο κρατών κάτι που η Τουρκία διεκδικούσε ολα αυτά τα χρόνια.

4ον Πως θα εξηγήσουν στους Κυπρίους ότι κατά μεγάλα διαστήματα θα δεχθούν να διοικούνται απο τουρκο"κύπριο" πρόεδρο.Ουσιαστικά δηλαδή απευθείας απο την Τουρκία.

5ον Τι θα γίνει με το θέμα της ασφάλειας του νησιού αφού προβλέπεται η διάλυση των ενόπλων δυνάμεων και η ύπαρξη μόνον σώματος αστυνομίας.

6ον Τι πρόκειται να γίνει με την παγκοσμίως πρωτότυπη και προδοτική πρόταση Χριστόφια που αφορά την μειωμένη αξία της ψήφου των Ελληνοκυπρίων έναντι των Τουρκοκυπρίων και που θα οδηγήσει σε βάθος χρόνου;

7ον Τι πραγματικά θα κερδίσει η Ελληνοκυπριακή πλευρά αν εφαρμοσθεί η συγκεκριμένη λύση;Την ψευδαίσθηση της επίλυσης;

Γιατί ενώ η τουρκοκυπριακή πλευρά θα αναγνωριστεί και 100% θα μπει στην ΕΕ.Η Τουρκία θα εμφανισθεί ως ειρηνοποιός στην Διεθνή κοινότητα (με ότι αυτό συνεπάγεται)και ανεξάρτητα των λεγομένων θα συνεχίσει να ασκεί πολιτική στην Β.Κύπρο και με την λύση της ομοσπονδίας θα βάλει "πόδι" και στο ελεύθερο τμήμα αποφασίζοντας για τη τύχη του νησιού μέσω διορισμένων "Ταλάτ" που πλέον δεν θα είναι "ηγέτες" ενός ψευδοκράτους αλλά Πρόεδροι ή Αντιπρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας!!!!

To παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ προς αναδημοσίευση από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share