6/12/09

Απειλούν Παπανδρέου, και Χρυσοχοΐδη για αναταραχές στη Θράκη!!!

Προειδοποιούν ακόμη και για θανάτους !!!

Αφορμής δοθείσης, αν και αναμενόμενη ως ενέργεια (λόγω της κρίσιμης, για την Τουρκία, Συνόδου των Βρυξελλών), εμφανίστηκε το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης, μία επιστολή οργάνωσης «τούρκων πολιτών», στην οποία εκτοξεύονται «προειδοποιήσεις» προς την κυβέρνηση της χώρας και απευθύνεται προσωπικά προς τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και τον υπουργό Προστασίας Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη!!!

Κάποιοι, έχουν χάσει το μέτρο στην Θράκη.
Επιθυμούν πλέον να δημιουργούν και να στήνουν διάφορες γελοιότητες για να κατηγορήσουν την χώρα μας στην διεθνή κοινότητα.
Η χρόνια και εν δυνάμει απειλή των πρακτορίσκων αυτών, έχει μετεξελιχθεί, έχει μεταλλαχθεί και έχει πάρει πλέον την μορφή ενός σοβαρού κινδύνου για την ζωή απλών πολιτών που ζούνε στην Θράκη. Απειλούν, ανοιχτά, με προβοκάτσια και προειδοποιούν πως η "θερμοκρασία" στη Θράκη θα ανέβει επικίνδυνα!!!


Ψάχνουν για αφορμές!!!

Η αφορμή δόθηκε, όπως εξάλλου ομολογούν και οι συντάκτες της επιστολής, από το δικαστήριο της Χαράς Νικοπούλου στην Αλεξανδρούπολη, όπου ξυλοκοπήθηκε "δημοσιογράφος" (ανταποκριτής του τουρκικού TRT) που θέλησε πάρει φωτογραφίες από τον χώρο.

Μόνο που ήθελε να φωτογραφίσει εντός και εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου, όσους πήγαν να παρακολουθήσουν την δίκη, χωρίς να έχει πάρει την άδεια των παρευρισκομένων, που θεώρησαν ύποπτη την επιμονή του "δημοσιογράφου" στο να τους συμπεριλάβει στο "φωτο-ρεπορτάζ" του, ενώ του είχαν ήδη αρνηθεί να τους συμπεριλάβει στα... "πλάνα" του Παραδόξως ο «δημοσιογράφος» φωτογράφιζε μόνο χριστιανούς ιδιώτες που πήγαν να στηρίξουν ψυχολογικά την δασκάλα του Δερείου, Χαρά Νικοπούλου, η οποία εδάρει ανηλεώς –και με σπάσιμο χεριού- από έναν φανατικό υποστηρικτή της Άγκυρας με το αιτιολογικό ότι η δασκάλα μαθαίνει στα παιδιά του σχολείου την ελληνική γλώσσα και ιστορία!!!


Ο Ντεντέ γνωρίζει ποιοί είναι...

Τον "δημοσιογράφο" όμως δεν τον υποστήριξαν μόνο οι συντάκτες της απειλητικής επιστολής, την έμπρακτη υποστήριξή του έδωσε και ο γραφικός δημοσιογράφος Ντεντέ (εξωγήινος, κατά δήλωση του ιδίου στον κύριο Καββαθά), στην εκπομπή του κυρίου Χαρδαβέλα, όπου δήλωσε ευθαρσώς πως «η δασκάλα έπεσε από την σκάλα» (φωτογραφίζοντας την άποψη περί δικαίου και υποστήριξης της αλήθειας που τον διακατέχει), ο οποίος ήδη γνώριζε για την ύπαρξη της απειλητικής επιστολής της ομάδας των «τούρκων πολιτών Θράκης», η οποία είχε εκδοθεί στις 26.11.2009 και είχε αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στον ίδιο…!

Η σιωπή του «εξωγήινου» Ντεντέ για την επιστολή, είναι δηλωτική του πραγματικού περιεχομένου της, την οποία δεν τόλμησε καν να αναφέρει, αφού γνώριζε πολύ καλά πως θα ξεσήκωσε τους πάντες εις βάρος των ισχυρισμών που προέβαλε στην εν λόγω εκπομπή του κυρίου Χαρδαβέλα…

Νέα τρομοκρατική οργάνωση;

Η επιστολή αυτή, πέρα από το ειρωνικό της ύφος, προδίδει στον αναγνώστη την σκοπιμότητα των ενεργειών μίας μερίδας σκληροπυρηνικών οπαδών του εκτουρκισμού της Θράκης, οι οποίοι ενεργούν με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη θεμάτων (ανύπαρκτων ή στημένων πάντα) προκειμένου να κατηγορήσουν την Ελλάδα για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μη σεβασμού της «τουρκικής» μειονότητας κ.α.

Στην επιστολή αυτή, οι συντάκτες της δεν διστάζουν να απειλήσουν έμμεσα την ειρηνική διαβίωση των Ελλήνων πολιτών της περιοχής της Θράκης και προειδοποιούν για ύπαρξη νεκρών εάν δεν υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση υπέρ των «τούρκων» της Θράκης!!! Δεν διστάζουν να αναφέρουν, μάλιστα, πως ευχαριστούν εκείνους που «έδειραν» τον «δημοσιογράφο», επειδή τους έδωσαν λαβή για να κατηγορήσουν την χώρα μας…


Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής


«ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
İNSAN VE AZINLIK HAKLARI İÇİN TÜRK AZINLIK HAREKETİ
TURKİSH MİNORİTY MOVEMENT FOR HUMAN AND MİNORİTİES RIGHTSΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ/GÜMÜLCİNE - 26/11/2009

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για τα Ανθρώπινα και τα Μειονοτικά Δικαιώματα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ δημόσια

Τους Υπερπατριώτες Έλληνες που μας ήρθαν από την Λάρισα και τους καθοδηγητές τους από την Κομοτηνή.

Επίσης, τα Όργανα του υπουργείου ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ στην Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι αν και γνώριζαν την κρισιμότητα της δίκης της ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ για την προστασία ενός Μειονοτικού δημοσιογράφου ο οποίος μπροστά στα μάτια των αστυνομικών δέχτηκε απρόκλητη επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό από τους επιτιθέμενους υπερπατριώτες αφού προηγουμένως τον κυνήγησαν σαν σκυλί και τον στρίμωξαν στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας και τον σάπισαν στο ξύλο.

Και πάλι τα Όργανα του υπουργείου ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ στην Αλεξανδρούπολη, που επενέβησαν ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και ΕΙΔΙΚΑ ΘΡΑΚΗ και όχι παίξε γέλασε ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΝΕΙΣ.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ενός ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΝΤΕΜΕΚ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟ».


Ποιοί είναι οι "θερμοκέφαλοι";


Γνωστό, βέβαια, είναι ότι τέτοιου είδους οργανώσεις εκπροσωπούνται από έναν συγκεκριμένο πυρήνα ατόμων, τα οποία δρώντας συντονισμένα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Πρόκειται για ανθρώπους που συνήθως δεν εργάζονται, αλλά ζούνε πλουσιοπάροχα (πώς άραγε;), έχοντας ακριβά ιδιωτικά αυτοκίνητα και εξίσου ακριβά σπίτια (ή και εξοχικά…) και έχουν τραβήξει τα βλέμματα και έχουν γίνει στόχος πολλών συζητήσεων των απλών ελλήνων μουσουλμάνων, οι οποίοι απορούν για το «πόθεν έσχες» των «αφρόκρεμων», όπως τους αποκαλούν.

Το ζητούμενο, σήμερα, είναι πως αυτοί οι «αφρόκρεμοι» -καλοπληρωμένοι πράκτορες της Άγκυρας- επιδέξια προειδοποιούν για νεκρούς και για επικίνδυνα θερμό κλίμα στη Θράκη! Μάλιστα, οι έμμεσες απειλές τους –σαφέστατη επίδειξη ικανότητας στην δημιουργία προβοκάτσιας- απευθύνονται στον πρωθυπουργό της Ελλάδας και στον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό, τον κύριο Χρυσοχοΐδη.

Φαίνεται πως η έννοια της δημοκρατίας για τα αρρωστημένα τους μυαλά, ζει μέσα στην απειλή της τρομοκρατίας και των δολοφονιών απλών πολιτών… Πόσο απίθανο είναι κάτι τέτοιο; Αν σκεφτούμε τις διασυνδέσεις και την γενικότερη δράση των «Γκρίζων Λύκων» (οργάνωση πληρωμένων δολοφόνων και καλοπληρωμένων πρακτόρων της ΜΙΤ) στην Θράκη, τότε μάλλον η πιθανότητα να αναλάβει ένοπλη δράση μία τέτοια οργάνωση (φανατικών τουρκολάγνων) δεν είναι διόλου μακριά, ούτε χρονικά, ούτε στατιστικά…

Η Θράκη απειλείται καθημερινά. Κάποιοι προειδοποιούν πως θα αναβαθμίσουν ποσοτικά και ποιοτικά αυτές τις απειλές, προδίδοντας τις ενδόμυχες επιδιώξεις τους, δηλαδή να μετατρέψουν την Ελληνική Θράκη σε ένα νέο Κόσοβο… Είναι ανεγκέφαλοι ή καθοδηγούμενοι; Τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο, αλλά το σίγουρο είναι πως αυτοί που «ξαμόλυσαν αυτά τα σκυλιά» καλά θα κάνουν να τα μαζέψουν. Γιατί; Μα, επειδή όλα αυτά τα καλοπληρωμένα «τσομπανόσκυλα» μιλάνε πολύ πίσω από τις κλειστές πόρτες… Και δεν λένε μόνο ονόματα…

Κωνσταντίνος


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share