13/12/09

Διαφθορά ή διαπλοκή κ. Πρωθυπουργέ !

Του Στάθη Σαραφόπουλου

Ο κ. Πρωθυπουργός ακολουθεί μια κούφια επικοινωνιακή προσπάθεια, δηλαδή να δείξει σε όλους μας ότι παλεύει να νοικοκυρέψει την Ελλάδα!

Με αφορμή την πρόσφατη συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μας γνωστοποίησε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας είναι η διαφθορά!




Ξεχνά ηθελημένα να μας πει, ποιος ευθύνεται γι' αυτό το φαινόμενο;

Ο Ισοκράτης, μας είχε πει ότι: " το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις Άρχουσιν "

Λες και ο ίδιος εμφανίσθηκε ξαφνικά από το ...πουθενά, λες και το κόμμα του δεν μας κυβέρνησε στα 20 από τα 30 τελευταία χρόνια, λες ότι αυτός δεν ήταν για 17 ολόκληρα χρόνια υπουργός, λες και αυτός δεν ήταν πρόεδρος του ΠαΣοΚ όταν ο πρώην ταμίας του κόμματος του μας είπε ότι πήρε ένα εκατομμύριο Μάρκα από τη Siemens!


Προβάλλει τη διαφθορά όμως, για να ξεχάσουμε τη διαπλοκή, θέλει εσκεμμένα να θολώσει τα νερά!

Κάλεσε τον κ. Μπακούρη να μας πει ότι θα ξεκινήσει από τα αυθαίρετα.

Είναι με τα καλά του;
Η κατεδάφιση των αυθαιρέτων θα σώσει τα δημόσια οικονομικά, ειδικά αυτή την περίοδο που οι περισσότεροι φτωχοί άνθρωποι είναι καταχρεωμένοι;

Ξεχνάει ότι μας έλεγε ότι: "Δεν χρωστάω σε κανέναν!"

Έ τότε έχει την δυνατότητα να αντιμετωπίσει την διαπλοκή και χωρίς βοήθεια!

Το ερώτημα είναι αν έχει την ικανότητα.
Η πρόσκληση προς τους υπόλοιπους αρχηγούς φανερώνει: αδυναμία, ανικανότητα και έλλειψη πραγματικής βούλησης! Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει ή και όλα μαζί!

Η ισχυρή κυβέρνηση των 160 βουλευτών, οικιοθελώς αναγνωρίζει πως παρά την πρόσφατη "νωπή" εντολή του λαού, είναι ανίσχυρη να διαχειριστεί την διαπλοκή με πολιτικές αποφάσεις.

Πολιτικές αποφάσεις την γιγάντωσαν έτσι κι' αλλιώς!
Αν δεν μπορεί να διαχειριστεί την νίκη της όπως ξέρει καλύτερα, να μην αναζητά σωτηρία οικειοποιούμενη προτάσεις των άλλων κομμάτων, με την πρόφαση ενός συμβουλίου αρχηγών.

Στο οποίο μάλιστα θα προϊσταται ο... δανειστής της ροζ βίλλας!

Ο Πρωθυπουργός αν δεν μπορεί να εφαρμόσει το σχέδιο του, που πολύ αμφιβάλλω αν έχει, ας αποχωρήσει.Δεν θα μας λείψει η αναβλητικότητα, η αδράνεια και η καθυστέρηση!

Υ.Γ. Ο κ. Μπακούρης ήταν ο άνθρωπος που είχε βάλει ο κ. Σημίτης επικεφαλής των έργων για την Ολυμπιάδα μεταξύ 1999-2001 και δεν προχώρησε κανένα έργο!

Στη συνέχεια (εντελώς τυχαία) η πλειοψηφία των Ολυμπιακών έργων δόθηκαν στις εταιρείες του κ. Μπόμπολα ( με ανάθεση εννοείται) διότι δεν προλάβαιναν.
Τελικά εκεί στο ΠαΣοΚ είναι πολύ οργανωμένοι, ξέρουν να αναθέτουν ρόλους σε βάθος χρόνου!


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ προς αναδημοσίευση απο Emprosdrama

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share