14/12/09

Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε το θέλετε είτε όχι (Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο)

Τι είναι αυτό που δεν μας είπαν για τη Σύνοδο της Κοπεγχάγης ;

Έχει διαβάσει κανείς τη συμφωνία της Κοπεγχάγης;

Το "Σχέδιο για τη νέα θεσμική ρύθμιση κατά τη διάρκεια της διάσκεψης" που αρχίζει στη σελίδα 18 περιέχει τη διάταξη για μια "κυβέρνηση."

Ο στόχος είναι να δοθεί σε ένα νέο -και έως τώρα απροσδιόριστο- σώμα των Η.Ε η δύναμη να....





...επεμβαίνει άμεσα στις χρηματοπιστωτικές, οικονομικές, φορολογικές και περιβαλλοντικές υποθέσεις όλων των χωρών που υπογράφουν τη συνθήκη της Κοπεγχάγης.

Ο λόγος για την υφαρπαγή της εξουσίας (από τις εθνικές κυβερνήσεις) είναι αρκετά σαφής: Μέσα από όλες τις πολύπλοκες προτάσεις του σχεδίου της Συνθήκης, απαιτείται από τις αναπτυγμένες χώρες να πληρώσουν ένα "φόρο προσαρμογής" στις αναπτυσσόμενες χώρες για να υποστηριχθεί -υποτίθεται- ο μετριασμός της αλλαγής του κλίματος.

Η πρόταση 33 στη σελίδα 39 λέει ότι "μέχρι το 2020 το ύψος των χρηματοροών για την υποστήριξη της προσαρμογής στις αναπτυσσόμενες χώρες πρέπει να είναι "τουλάχιστον 67 δισεκατομμύρια δολάρια" ή μεταξύ 70 και 140 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο".

Τα σχέδια των Ηνωμένων Εθνών για μια νέα Παγκόσμια κυβέρνηση είναι τρομακτικά.

Paul Warburg
Διεθνής Τραπεζίτης και Πρωτεργάτης του συστήματος των ιδιωτικά ελεγχόμενων Κεντρικών Τραπεζών.

Ο Λόρδος Monckton προειδοποιεί ότι ο στόχος του σχεδίου της Συνθήκης της Κοπεγχάγης είναι η δημιουργία μιας διεθνούς κυβέρνησης σε τόσο μεγάλη κλίμακα, που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί ποτέ πριν.

Δείτε το βίντεο...









ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share