11/12/09

Kατασχέσεις και ... φορολογική τρομοκρατία !

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Νεά δέσμη μέτρων (για την καταπολέμηση της διαφθοράς όπως το περιγράφουν) προτείνει ο υπουργός Δικαιοσύνης, εν όψει και του διαλόγου που πρόκειται να έχει ο πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.





Ο ουσιαστικός όμως στόχος της κυβέρνησης είναι να πετύχει το σχέδιο της λεγόμενης "φορολογική τρομοκρατίας" τον ανυπότακτων Ελλήνων που δεν συγκινούνται αρκετά με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, γνωρίζοντας καλά τη "ρεμούλα" του Ελληνικού δημοσίου....

Θα πειστούν να πληρώσουν, μόνο αν τους τρομάξουμε !!!(σκέφτηκαν)

Ναί αλλά... πρέπει να εμπλουτίσουμε τη φόλα με "σιρόπι" δικαίου... αλλιώς οι Έλληνες θα "κλοτσήσουν" και θα'χουμε πάλι τίποτα πορείες, συλλαλητήρια και... μπερδέματα.

Για το λόγο αυτό και με το πρόσχημα της έκπτωσης, των μελών της κυβέρνησης, των υφυπουργών, των βουλευτών, των γενικών και ειδικών γραμματέων των υπουργείων από το αξίωμά τους, εάν (βέβαια ποτέ) αποδειχθεί ότι συμμετέχουν σε εξωχώριες (offshore) εταιρείες (αφού στις offshore "βασιλεύει" το χάος)

Συμπληρώνουν τώρα το νόμος για το «πόθεν έσχες» με ειδική ρύθμιση που θα προβλέπει τη δήμευση όσων περιουσιακών στοιχείων αποκρύπτονται και δεν αναγράφονται στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης των φορολογουμένων.

Δηλαδή... ή τα δηλώνεις και τα πληρώνεις.... ή στα παίρνουμε και τα χάνεις όλα !


Δεν είπε κανείς να μην φορολογηθούμε κύριοι, ούτως ή άλλως, το μάθαμε το χαράτσι, αλλά να βλέπουμε και που πάνε τα λεφτά μας , γιατί όλο πληρώνουμε , πληρώνουμε και στο τέλος πάντα καταφέρνετε να χρωστάνε και τα δισέγγονά μας.

...και μετά ή μας τρομοκρατείτε ή προσπαθείτε να μας κάνετε πλύση εγκεφάλου με τίποτα κρατικές διαφημίσεις περί φορολογικής συνείδησης σαν αυτές που έπαιζε η τηλεόραση επί Καραμανλή ... κι απ΄την άλλη η κυβέρνηση του, απο... σκάνδαλο σε σκάνδαλο.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ

Το υπουργείο Δικαιοσύνης υιοθετεί τώρα και το μέτρο της επιείκειας για όσους συνεργάζονται με τις αρχές προκειμένου να αποκαλυφθούν υποθέσεις διαφθοράς.

Όσοι προσφέρουν στοιχεία στο πλαίσιο ανάκρισης για περιουσιακά εγκλήματα εις βάρος του δημοσίου (απάτη, απιστία, υπεξαίρεση, δωροδοκία κλπ.) θα τυγχάνουν ευνοϊκής μεταχείρισης, υπό τον όρο ότι θα επιστρέφουν στο Δημόσιο το ποσό που παρανόμως προσπορίστηκαν.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ:

Δηλαδή (για όσους δεν κατάλαβαν) όσοι διαπράττουν περιουσιακά εγκλήματα εις βάρος του δημοσίου (απάτη, απιστία, υπεξαίρεση, δωροδοκία κλπ.) εάν τους πιάσουν και... όσους πιάσουν, θα τα επιστρέφουν ( στην περίπτωση της υπεξαίρεσης) ή μοιράζονται με το δημόσιο (στην περίπτωση της δωροδοκίας) και ....μετά όλα μέλι γάλα !

Όσοι πάλι δεν μας πιστεύετε, περιμένετε λίγες μέρες να σας τα πούν λίγο πιο μπερδεμένα και περιτυλιγμένα στην τηλεόραση....




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share