30/1/10

Συνέντευξη-κόλαφος του Χριστοφοράκου σε ιστοσελίδα γερμανικής εφημερίδας

O Χριστοφοράκος μίλησε!

Συνέντευξη -σοκ για κορυφαίους Ελληνες πολιτικούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ αλλά και του ΚΚΕ και ΣΥΝ, παραχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος σε ιστοσελίδα γερμανικής εφημερίδας.




Η συνέντευξη που θα προκαλέσει πάταγο στην Ελλάδα, δόθηκε σε συνέχειες καθώς ο Χριστοφοράκος και οι δικηγόροι του φρόντιζαν να ενισχύουν τους ισχυρισμούς τους με στοιχεία απο το περίφημο αρχείο του Χριστοφοράκου.

Για τη συνέντευξη Χριστοφοράκου ενημερώθηκε ακόμη και το πρωθυπουργικό γραφείο της Ανγκελα Μέρκελ, η οποία έμεινε έκπληκτη απο το κείμενο με τις απαντήσεις του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens και Γερμανού πολίτη Χριστοφοράκου.

Η συνέντευξη Χριστοφοράκου έρχεται σε μια στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται στο ναδίρ της αξιοπιστίας της- το ίδιο και το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Απο την Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, γίνονται προσπάθειες να μην δημοσιοποιηθεί η συνέντευξη κόλαφος του Χριστοφοράκου αλλά οι δικηγόροι του είναι αποφασισμένοι σε μια τέτοια περίπτωση αφ ενος μεν να καταγγείλουν τη Γερμανική εφημερίδα, αφ ετέρου να δώσουν την συνέντευξη σε εβδομαδιαία Ελληνική εφημερίδα με την οποία βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή.

Στο μεταξύ οι κυριακάτικες εφημερίδες ετοιμάζουν νέο γύρο αποκαλύψεων με την "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" να πρωταγωνιστεί καθώς η Αριστέα Μπουγάτσου-η τελευταία των Μοικανών της ερευνητικής δημοσιογραφίας-για 6 μήνες ξεσκόνιζε λέξη προς λέξη το φάκελο Siemens. Oι νέες αποκαλύψεις θ αφορούν και τα δύο μεγάλα κόμματα.

Στο μεταξύ οι ρεπόρτερς έχουν ξαμολυθεί για να εντοπίσουν την γυναίκα για την οποία ο Αντώναρος ζητούσε ρουσφέτι απο τον Χριστοφοράκο.

Φυσικά εκτός απο τον Αντώναρο κι άλλοι γνωστοί πολιτικοί εκλιπαρούσαν τον Χριστοφοράκο να προσλάβει κοντινά τους πρόσωπα.

Τα καλύτερα, για τους ξιπασμένους πολιτικούς μας, έρχονται...

To παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: listonplace




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share