25/1/10

Οι δηλώσεις της Μπατζελή εξόργισαν τους αγρότες (Δείτε το βίντεο)

Εκεί ακριβώς που ο Παπανδρέου τό 'ριξε στο πατριωτικό μπάς και μεταπείσει τους αγρότες με εκκλήσεις πατριωτισμού...

Πετάχτηκε η Μπατζελή και τους αποκάλεσε το πανελλαδικό συντονιστικό αχταρμά που αγγίζει τα όρια του αναρχοσυνδικαλισμού και τους έκανε έξαλλους...





Οι αγρότες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τις νέες δηλώσεις της υπουργού Κατερίνας Μπατζελή που έγιναν μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους αγροτών από δεκατέσσερα μπλόκα ενώ οι αγρότες των Σερρών αποφάσισαν για άλλη μια φορά να κλείσουν το μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

Οι αγρότες στον Προμαχώνα, όπως ανέφεραν, θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και δεν θα επιτρέπουν πλέον τη διέλευση ούτε των ΙΧ αυτοκινήτων, ούτε των φορτηγών με ευπαθή προϊόντα, από και προς των Προμαχώνα. Εξάλλου σύμφωνα με τον κ. Λίτο σήμερα στις 8.00 το πρωί οι αγρότες πρόκειται να κλείσουν και την σιδηροδρομική γραμμή που ενώνει την Ελλάδα με τη Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα οι αγρότες μετά την συνάντηση με την Κ.Μπατζέλη δήλωσαν:

"Σεβόμενοι της αρχές του διαλόγου και με δεδομένο ότι δεν πήραμε απαντήσεις που θέλει ο αγρότης αποφασίστηκε η συνέχιση και η επέκταση των κινητοποιήσεων"



Οι αγρότες στην Τρίγλια Χαλκιδικής μοίρασαν χθές στους οδηγούς Ελιές και σιτάρι.
Όπως δηλώνουν η τιμή του παραγωγού είναι 0,70 και φτάνει στον καταναλωτή 6 Ευρώ.



Δείτε τώρα τι δηλώνει αργότερα στους δημοσιογράφους... οτι δήθεν δεν ξέρει για τις επόμενες κινήσεις των αγροτών -που έχει βουίξει ο τόπος- ενώ αλλάζει στάση με στροφή 360 μοίρες από τις αρχικές της δηλώσεις.....




Πάντως, τελικά αποκαλύφθηκε ποιός είναι σε κατάσταση ΑΧΤΑΡΜΑ....







ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share