13/1/10

Ελάτε να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά !

Η νέα μας σελίδα στο Facebook δημιουργήθηκε στις 7/1/2010 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 1.485 θαυμαστές και.... είναι μόνο η αρχή !

Σας ευχαριστούμε πολύ που αγκαλιάσατε την προσπάθειά μας !!!


Στη σελίδα αυτή μπορείτε να δημοσιεύετε ελεύθερα τις απόψεις ή τα σχόλια σας στο τοίχο της σελίδας και να ανταλλάσσετε απόψεις με άλλα μέλη του group....






Να θυμάστε πάντα πως αυτός ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ανήκει σε όλους εσάς, θέματα που απασχολούν όλους μας δεν πρέπει να μένουν κρυφά, είναι ώρα να φωνάξουμε !


Αρκετά απο τα θέματα μας αναφέρονται στην πολιτική που υποχρεωτικά έχει να κάνει -θέλουμε δε θέλουμε- με τη ζωή και την καθημερινότητα όλων μας, αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει οτι ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ συσχετίζεται με την όποια κομματική ταυτότητα.

Πολλές φορές άλλωστε στα πολιτικού περιεχομένου άρθρα που μας στέλνετε προσέχουμε ώστε όταν δημοσιευθούν να μην δίνουν το δικαίωμα σε κανέναν κακόβουλο (και υπάρχουν αρκετοί) να ισχυριστεί οτι δήθεν μεροληπτούμε υπέρ οποιασδήποτε κομματική γραμμής.

Σε αυτόν τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ....

Τιμωρούν οι Ενεργοί Πολίτες και αυτοί...
Δεν χαϊδεύουν τ'αυτιά κανενός !!!

Για το λόγο αυτό καταγγελίες ή άρθρα σας τα οποία επιθυμείτε να δημοσιευθούν στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ μπορείτε να τα αποστέλλετε στο email μας contact.tiresias@yahoo.gr

Τα θέματα σας μπορούν να δημοσιευθούν στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ επώνυμα ή και ανώνυμα.

Ο αποστολέας θα πρέπει να αναγράφει σε παρένθεση αν επιθυμεί ή όχι μαζί με το άρθρο-καταγγελία του να δημοσιευθεί το ονοματεπώνυμό του.

Στην περίπτωση οπού επιθυμείτε η καταγγελία σας να δημοσιευθεί στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ ανώνυμα, καθαρά για λόγους αξιοπιστίας της ιστοσελίδας, η καταγγελίες σας θα πρέπει να συνοδεύεται από όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία-ντοκουμέντα (πχ έγγραφα, φωτογραφίες ή video μέσω youtube) που να επιβεβαιώνουν το άρθρο σας.

Στηρίξτε την προσπάθεια του ΤΕΙΡΕΣΙΑ ενημερώνοντας και τους φίλους σας

To ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ στηρίζει την άποψη , Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Για το λόγο αυτό και με σκοπό την ευρύτερη αξιοποίηση θεμάτων-πληροφοριών απο ολόκληρη τη χώρα να θυμάστε πάντοτε πως υπάρχει χώρος για συνεργάτες - ανταποκριτές σε όποιο Νομό της Ελλάδος κι αν ανήκετε.

Ας Ενώσουμε τη φωνή μας, με τους ψίθυρους δεν έγινε ποτέ ΤΙΠΟΤΑ !



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share