31/1/10

Απάντηση σχετικά με την υπόθεση στο Δήμο Κερατσινίου

Αναφορικά με την υπόθεση στο Δήμο Κερατσινίου η κ. Μαρία Ν. Ψαρρού απέστειλε στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ σχετικό email και σε απάντησή μας η ίδια επιβεβαίωσε την επιθυμία της να δημοσιευθεί η σχετική αλληλογραφία μας.

Ως εκ τούτου δημοσιεύουμε την παρούσα αλληλογραφία...




Από: MARIA PSARROU <------@yahoo.gr>
Θέμα: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ "ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ"
Προς: contact.tiresias@yahoo.gr
Ημερομηνία: Σάββατο, 30 Ιανουάριος 2010


Είναι δικαίωμά κάθε δημοτικού συμβούλου να ταλανίζει το δήμο με μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και να στηρίζει την προεκλογική του εκστρατεία σε καθόλου θεμιτά ευφυολογήματα. Σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κατηγορεί νέους ανθρώπους που το μόνο που επιδιώκουν είναι να πραγματοποιήσουν τα προσωπικά τους όνειρα.

Συμμετείχα στη διαδικασία επιλογής διευθυντή της ΔΗΚΕΠΟΚ, θεωρώντας ότι διαθέτω όλα τα απαραίτητα τυπικά όσο και ουσιαστικά προσόντα: σπουδές, εμπειρία και κυρίως όραμα και όρεξη για την πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης του Κερατσινίου.

Αν η ηλικία μου θεωρείται επιλήψιμη, επιτρέψτε μου να σας επισημάνω ότι ο μακροβιότερος Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Σαράφογλου ανέλαβε τα ηνία του δήμου έχοντας την ίδια ηλικία.

Αν οι σπουδές μου θεωρούνται επιλήψιμες, επιτρέψτε μου να σας επισημάνω ότι η αξιολογότατη πρώην διευθύντρια της επιχείρησης κυρία Ξένια Μάλλιου προσελήφθη με απολυτήριο λυκείου.

Αν η συγγένειά μου με το Δήμαρχο Κερατσινίου θεωρείται επιλήψιμη, επιτρέψτε μου να σας επισημάνω ότι τους συγγενείς δεν τους διαλέγουμε.

Αν η όρεξή μου για δουλειά θεωρείται επίσης επιλήψιμη, επιτρέψτε μου να σας επισημάνω ότι το μείζον πρόβλημα τέτοιων επιχειρήσεων θεωρείται η δημοσιουπαλληλική αντίληψη και οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

Αρνούμαι να παίξω οποιονδήποτε ρόλο στα μικροπολιτικά σας παιχνίδια και για το λόγο αυτό υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της διευθύντριας της ΔΗΚΕΠΟΚ. Ελπίζω ότι η νέα διαδικασία επιλογής διευθυντή θα αναδείξει κάποιον που θα συγκεντρώνει αφενός περισσότερα προσόντα αφετέρου θα είναι ορφανός για να μην γίνει και αυτός στόχος ανήθικων επιθέσεων.

Ευχαριστώ για τα μαθήματα πολιτικού πολιτισμού και πολιτιστικής πολιτικής. Θα τα συμπεριλάβω στο παράρτημα της διδακτορικής μου διατριβής καθώς και τα ονόματά των «δασκάλων» μου στις ευχαριστίες.

Μαρία Ν. Ψαρρού
__________________________________________________________________

Από: Τειρεσίας Σύστημα
Θέμα: Re: TEIΡΕΣΙΑΣ
Προς: "MARIA PSARROU" <-------@yahoo.gr>
Ημερομηνία: Σάββατο, 30 Ιανουάριος 2010

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία μαζί μας,

Αναφορικά με το email που μας αποστείλατε και με σεβασμό στις προσωπικές σας απόψεις, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι,

Tο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ δεν πρόκειται να σε καμία περίπτωση αναμειχθεί σε μικροπολιτικά παιχνίδια - αντιπαραθέσεις και ατέρμονα δημοσιεύματα αλληλοαπαντήσεων τον όποιον δημοτικών συμβούλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κερατσινίου.

Το άρθρο που αναφέρεστε δημοσιεύθηκε στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ μετά απο email 2 αναγνωστών μας η οποίοι προφανώς είναι πολίτες του Δήμου σας και όχι δημοτικοί σύμβουλοι.

Το αρχικό άρθρο που λάβαμε στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ έκανε αναφορά σε θέσεις κάποιον δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης του Δήμου σας. Αναφορές οι οποίες ήταν εκτός θέματος-ουσίας και για το λόγο αυτό και τις αφαιρέσαμε κατά τη δημοσίευση για να μην τυχόν θεωρηθεί οτι "διαφημίζουμε" τις όποιες θέσεις - ενέργειες της δημοτικής αντιπολίτευσης.

Παρατηρήσαμε αργότερα ότι το ίδιο κείμενο που έστειλαν σε εμάς έχει σταλεί και σε άλλες ιστοσελίδες που επίσης το δημοσίευσαν.

Επειδή στο δημοσίευμα μας το οποίο αναφέρεστε δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στη ηλικία σας ως κάτι το επιλήψιμο σχετικά με αυτήν (όπως αναφέρετε στο email σας ) παρά το γεγονός οτι δεν έχουμε καμία σχέση με το Δήμο Κερατσινίου επιτρέψτε μας να γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει γενικότερα με την διαφθορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δεδομένου οτι προσωπικά μας επιβεβαιώνετε - μέσω του email σας - οτί όντως πραγματικά είστε ανιψιά του Δημάρχου προκύπτει οτι στο εν λόγω δημοσίευμα δεν υπάρχει κάτι το οποίο είναι ψευδές ή συκοφαντικό σε βάρος σας.

Σε κάθε περίπτωση όσοι επιλέγουν να ασχοληθούν με τα κοινά είναι προφανές οτι δεν παραμένουν στην αφάνεια και οφείλουν να αποδέχονται και την κριτική ειδικότερα όταν υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις. Οι πραγματικοί "κριτές" του Θείου σας δεν είναι οι αντιπολίτευση στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά η τοπική κοινωνία Κερατσινίου που τον εκλέγει.

Τέλος και στην περίπτωση που μας στείλατε το συγκεκριμένο email με σκοπό να δημοσιευθεί επωνύμως ως απάντηση στο εν λόγω δημοσίευμα , για να εξαλείψουμε και την παραμικρή υπόνοια - αμφιβολία από μέρους σας , θα το δημοσιεύσουμε εάν το επιθυμείτε μαζί με την παρούσα απάντηση μας.

Παρακαλώ ενημερώστε μας...

__________ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ____________
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Εδώ Τιμωρούν.... Οι Ενεργοί Πολίτες



Η ανωτέρω αλληλογραφία αφορά τo θέμα :

Κερατσίνι: ο Δήμαρχος διόρισε διευθυντές τα ανίψια του!




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share