14/1/10

Γιατί το ΓΕΕΘΑ απέκρυψε τη σύγκρουση του Λιμενικού σκάφους με την Τουρκική ακτοφυλακή ;

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ΓΕΕΘΑ, προφανώς με εντολές άνωθεν, απέκρυψε το συμβάν της σύγκρουσης του σκάφους του Λιμενικού με το σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής, το οποίο συνέβη μεταξύ 09:30 και 10:00, παρά το γεγονός ότι αυτό έχει καταγραφεί στο ΕΘΚΕΠΙΧ και παρά το γεγονός ότι ερωτήθηκε συγκεκριμένα από δημοσιογράφους μετά από δημοσιεύματα των...Τουρκικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ!





Εμείς πάντως το δημοσιεύσαμε απο χθές, σημασία όμως έχει πως...η έλλειψη διαφάνειας στην ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ για ένα τόσο σοβαρό γεγονός είναι πρωτοφανής και καταδεικνύει ότι εισερχόμαστε σε μία εποχή όπου θα ισχύσει το δόγμα "Η αλήθεια βλάπτει".

Το ερώτημα είναι ποίοι έχουν δώσει τις εντολές για μη ενημέρωση του Τύπου: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ; Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ή ο αναπληρωτής του Πάνος Μπεγλίτης;

Εκτός και αν πρέπει εφεξής να ενημερωνόμαστε από το τουρκικό ΓΕΕΘΑ ή από το Τουρκικό υπουργείο Άμυνας για το τι συμβαίνει στο Αιγαίο.

Στην περιοχή εντοπίστηκε να περιπολεί ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235, αλλά θεωρείται ότι κινήθηκε στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων Τουρκικών ασκήσεων ανατολικά της Ρόδου.




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share