22/1/10

Αρχίζουν εξεταστικές για Βατοπέδι και Siemens

Ανοίγει ο χορός των Εξεταστικών με Βατοπέδι και Siemens

Εν όψη των θυσιών που ζητούν από τους πολίτες, και τα δύσκολα χρόνια που έρχονται για τη χώρα, ετοιμάζουν τώρα διαδικασία απονομής ευθυνών με στόχο να αναζωπυρώσουν το αίσθημα δικαίου στους πολίτες για το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας που βασιλεύει η ατιμωρησία....





Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, η έναρξη των εργασιών των δύο επιτροπών θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου.

Στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί και να έχει εκδοθεί πόρισμα μέσα σε έξι εβδομάδες.

Στη συνέχεια, σειρά θα πάρουν οι εξεταστικές επιτροπές για τις υποθέσεις του χρηματιστηρίου, των ομολόγων και του "Γερμανού".

Ο σχεδιασμός προβλέπει τηυν ολοκλήρωση της διερεύνησης όλων των υποθέσεων, μέχρι να ξεκινήσουν τα θερινά τμήματα της Βουλής.

Τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Βατοπέδι για την διαδικασία αναζήτησης πολιτικών ευθυνών.

Δύο ημέρες αργότερα θα διεξαχθεί και η συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ήδη έχουν ξεκινήσει τα "πηγαδάκια" για το πως θα διαμελιστούν οι όποιες τυχόν ευθύνες προκύψουν, αφού όπως προβλέπεται η όλη διαδικασία θα γίνει καθαρά με στόχο να αναζωπυρώσει το κατακρεουργημένο αίσθημα δικαιοσύνης που υπάρχει έντονα στη συνείδηση του Ελληνικού λαού, ο οποίος έχει στην κυριολεξία σιχαθεί τη σωρεία σκανδάλων και την ασυδοσία που μαστίζει τον τόπο.


Βέβαια τα πολιτικά παιχνίδια εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης αναμένεται σύντομα να καταρριφθούν από την ατιμωρησία που θα προκύψει στο τέλος της εξεταστικής.







ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share