5/2/10

Συνεχίζεται κανονικά η ρεμούλα στην Κρατική ΕΡΤ - Το φαγοπότι τσίκνισε 80.000 extra ευρώπουλα

Για όσους αφελείς πίστεψαν πως κάτι θα άλλαζε με το ΠΑΣΟΚ , πάρτε κι αυτό !!!

Θυσίες και σκληρά μέτρα για τον λαουτζίκο, γιατί ο Σπυράκης χθές το τσίκνισε στη Υγεία Μας με... 80.000 ευρώ στην extra τσικνο εκπομπή του !!!


Μόνο η διοίκηση άλλαξε στην ΕΡΤ , όχι όμως οι παλιές καλές συνήθειες....











Στην Υγειά των κορόιδων που καλούνται για να σώσουν την Ελληνική Οικονομία ήταν αφιερωμένη η χθεσινή extra τσικνο-εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.


Σε μια περίοδο άγριας λιτότητας, και σκληρών μέτρων με αφορμή την Τσικνοπέμπτη ο Σπύρος Παπαδόπουλος τσίκνισε στην Υγεία μας 80.000 αχνιστά ευρώπουλα σε μια extra (εκτός συμβολαίου) μη προγραμματισμένη εορταστική εκπομπή.

Όπως φαίνεται όμως από την ανανέωση της σύμβασης που έγινε μέσα στο 2009 (πατήστε κλικ στην εικόνα παρακάτω) πουθενά δεν αναφέρεται ότι θα υπάρξει έκτακτο τσικνο - επεισόδιο.


Αναφέρονται όλες οι έκτακτες εορταστικές εκπομπές εκτός από την χθεσινή.



Στην Υγειά Μας κύριε Γερουλάνε !!! Θυσίες εεε θυσίες ;;;

Η χθεσινή εκπομπή του Παπαδόπουλου έχει ένα ακόμα μικροοο-πρόβληματάκι....

Δεν πέρασε από την Επιτροπή Κοστολογίου
όπως συμβαίνει με όλες τις εκπομπές ακόμα και με τις έκτακτες. Η εκπομπή επισήμως δεν φαίνεται να εγκρίθηκε από κανέναν, ενώ δεν υπήρξε ούτε καν πρόταση προς το Δ.Σ. Στην... συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει καραμπινάτη παρανομία.

Ο Δ. Γόντικας που έδωσε την εντολή για την έκτακτη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου παλαιότερα ήταν υφιστάμενος του Κώστα Ντέρη, σημερινού αφεντικού της Cut Production (της εταιρείας παραγωγής που έχει την εκπομπή του Παπαδόπουλου) στην... εταιρεία Mondial Promotions Α.Ε. Οι συμπτώσεις είναι πολύ περίεργες....

Και κάτι ακόμη που πολλοί δεν γνωρίζουν...

Tα.. έξοδα των TAΞI για το πήγαινε-έλα των... καλεσμένων του Σπύρου Παπαδόπουλου δεν πληρώνονται από την παραγωγή της εκπομπής αλλά από την ίδια ΕΡΤ !!!

Στην Υγειά Μας ρε παιδιά !!!!






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share