1/2/10

Στην συνείδηση του κόσμου έχετε ήδη καταδικαστεί

Η ιστορία Χριστοφοράκου πέρα απο ότι έχει αρχίσει και γίνεται κουραστική. Προκαλεί πλέον και την νοημοσύνη των πολιτών.Ειναι προφανές ότι κάποιοι πιστεύουν ότι όπως και πολλά άλλα έτσι και αυτό με την πάροδο του χρόνου και την "δημοσιογραφική" βοήθεια θα ξεχαστεί.

Είναι όμως προκλητικό τα δυο μεγάλα κόμματα να συμπεριφέρονται σαν...




..."παρθένες" και να απευθύνονται στον Ελληνικό λαό ως να μιλούσαν σε "αμερικανάκια".

Με την ίδια σιγουριά που απέκλειαν κάθε υποψία σκανδάλου και αποτίναξαν τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες από πάνω τους όλα αυτά τα χρόνια.Ετσι και τώρα όλοι ισχυρίζονται ότι είναι "καθαροί" και μάλιστα θα αγωνιστούν να το αποδείξουν.

Τι να αποδείξουν άραγε;

Ότι ένα πρωί ο Χριστοφοράκος αποφάσισε να "δυσφημήσει" τα κόμματα;
Ότι ξύπνησε και είπε "δεν την κοπανάω απ την Ελλάδα;" εγκαταλείποντας την οικογένεια του "χωρίς λόγο";
Ότι όπως έχει αποδειχτεί γνώριζε τους πάντες αλλά κατόπιν εορτής κανείς μεγαλοσχήμων δεν τον γνώριζε;
Ποιος λογικός άνθρωπος θα τα πίστευε αυτά;

Κι όμως το παράδοξο είναι ότι στην πραγματικότητα δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές. Και αυτό γιατί από το "δεν πήραμε τίποτα" έφτασαν να αλληλοκατηγορούνται.
Το θέμα πλέον δεν είναι ΑΝ αλλά ΠΟΙΟΙ και ΠΟΤΕ.

Σε αυτά τα ερωτήματα προβάδισμα έχει η προς το παρόν η ΝΔ αφού ο Χριστοφοράκος φαίνεται να είχε συνδιαλλαγή με...μακαρίτη (Βαρθολομαίο).Κανείς όμως δεν ξέρει αν η κυβέρνηση της ΝΔ που επέτρεψε στον Χριστοφοράκο να διαφύγει στο εξωτερικό το έκανε απο "αβλεψία" ή στα πλαίσια συμφωνίας. Αφού η κωλυσιεργία στην έκδοση του από τις γερμανικές αρχές,οι "πληροφορίες" με το σταγονόμετρο και τα νομικά τερτίπια έχουν εξασφαλίσει χρόνο και μάλλον θα εξασφαλίσουν και άλλο. Χρόνο που αν βρισκόταν ο Χριστοφοράκος στην Ελλάδα δύσκολα θα εξασφάλιζαν. Βέβαια το θετικό για την ΝΔ είναι ότι οι νεκροί δεν μιλούν.

Υπάρχει όμως και ο Τσουκάτος.


Ένας μάρτυρας κλειδί.Ο μόνος ίσως.Ενας όχι οποιοσδήποτε μάρτυρας αλλά ο Νο2 στην κυβέρνηση Σημίτη που αποδέχτηκε ότι πήρε 1εκατ.μάρκα για το ταμείο του ΠΑΣΟΚ.
Και εδώ είναι που αρχίζουν τα δύσκολα.

Όλοι κατακεραυνώνουν αυτόν που τα έδωσε. Για αυτόν που τα πήρε ως "μεσάζων" ακούγονται μόνο σποραδικές κουβέντες.

1ον Προφανώς ο Τσουκάτος αν δεν τα είχε πάρει δεν είχε λόγο να "συκοφαντήσει" το ίδιο του το κόμμα.

2ον Κάποιοι "εξυπνάκηδες" απο το ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να διαρρεύσουν ότι τα πήρε αλλά τα κράτησε για τον εαυτό του.Αν ήταν έτσι πόσο ανόητος θα ήταν να έβγαινε να μιλήσει;

3ον Ο τότε υπεύθυνος Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κ.Γείτονας ανέφερε πως δεν έχει ιδέα.
Ακόμα όμως και έτσι να είναι πάλι βαρύνεται με ευθύνες καθώς η δουλειά του ήταν να έχει ιδέα και όχι να μπαινοβγαίνουν εκατ.στα τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ χωρίς να γνωρίζει για ποιόν και που πάνε.

Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δεν υπάρχουν και αν ο Χριστοφοράκος είναι "μακριά" για την Ελληνική δικαιοσύνη δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Τσουκάτο ο οποίος όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι ο "αποδιοπομπαίος τράγος".

Γιατί όπως θα έλεγε και κάποιος νομικός αποδείξεις δεν υπάρχουν.Ουτε καν από τον.....αυτοέλεγχο που έκανε το ΠΑΣΟΚ και απεφάνθη ότι δεν υπάρχει δραχμή από αυτά τα χρήματα στα ταμεία του.Λες και αν υπήρχε θα το έλεγε.

Είναι ο ίδιος....αυτοέλεγχος που υπόσχονται τώρα από κοινού με την ΝΔ στην βουλή με την δημιουργία εξεταστικής. Το αποτέλεσμα της οποίας ο Ελληνικός λαός το γνωρίζει εκ των προτέρων. Θα είναι το ίδιο με όλες τις άλλες εξεταστικές που έγιναν για να καλύψουν "νόμιμα" την αρπαχτή και την παρανομία.ΟΛΟΙ αθώοι αφού δεν θα υπάρχουν στοιχεία.

Ο λαός όμως δεν χρειάζεται στοιχεία γιατί τουλάχιστον ηθικά έχει καταλάβει ότι είστε κλέφτες και απατεώνες.

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο: protesilaos




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share