9/2/10

Εδώ καράβια πνίγονται... τα πρότυπα χτενίζονται

Η κρίση φαίνεται πως περνάει από το στομάχι των εκσυγχρονιστών

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός με την σύζυγό του συζήτησαν τα προβλήματα της οικονομίας σε ένα απολαυστικό δείπνο , παρέα με τον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε και τον σύντροφό του Μαϊκλ Μρονζ , μαζί τους και ο Αμερικανός οικονομολόγος Τζότζεφ Στίγκλιτς...





Ο Γερμανός Υπουργός εξωτερικών είναι θεωρείται από εκείνους,τους λίγους στον κόσμο, που έσπασαν το ταμπού της ομοφυλοφιλίας και παρουσιάζεται με τον μόνιμο σύντροφό του, σε όλες τις επίσημες προσκλήσεις.

Άρπαξαν λοιπόν την ευκαιρία, για ένα ταξίδι οι δυο τους στην Ελλάδα, που ο Βεστερβέλε γνώριζε από τα φοιτητικά του χρόνια, αφού έκανε το διδακτορικό του στον καθηγητή Δημήτρη Τσάτσο,που δίδασκε τότε, στο Πανεπιστήμιο της Γερμανίας.

Το 2004, ο Βεστερβέλε προσήλθε, στο πάρτι γενεθλίων της Άγκελα Μέρκελ, συνοδευόμενος από τον σύντροφό του σοκάροντας τους συντηρητικούς Γερμανούς και ξεσηκώνοντας θύελλα.

Από τότε όλος ο γερμανικός τύπος ασχολείται με το ζευγάρι που έχει ταράξει τα νερά, επιβάλλοντας την ιδιαιτερότητα της παρουσίας του,αποκαλώντας πλέον τον Μρονζ «πρώτο Κύριο της χώρας» κατά το «πρώτη Κυρία».

Ο 42χρονος «πρώτος Κύριος της Γερμανίας» έγινε μέλος του κόμματος του συντρόφου του μόλις πριν λίγο καιρό ,είναι μεγάλος αθλητικός παράγων και έχει συμπεριληφθεί στην λίστα των 50 πιο ωραίων "ανδρών" της Γερμανίας του περιοδικού ‘Bild’.

Σε συνέντευξή του ο Υπουργός Εξωτερικών Βεστερβέλε είπε: «Μπορώ να πω σε όλους τους νέους ομοφυλόφιλους να μην αποθαρρύνονται,αν κάποια πράγματα δεν πάνε καλά. Η κοινωνία αλλάζει προς το καλύτερο και προς την κατεύθυνση της ανεκτικότητας και του σεβασμού,παρότι πιο αργά από αυτό πού θα ευχόμασταν. Ποτέ δεν έκρυψα την ζωή μου. Προτίμησα να την ζήσω!».

Ετοιμαστείτε λοιπόν για την ώρα που θα δηλώσει επισήμως ομοφυλόφιλος κι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον εκσυγχρονισμό μας...





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share