16/2/10

Αφού στην Ελλάδα κυβερνούν άλλοι , γιατί κάναμε εκλογές ;;

Aναπάντητο φαίνεται να παραμένει το ερώτημα , γιατί τελικά είχαμε εκλογές τον περασμένο Οκτώβριο , αφού είτε με τη παλιά κυβέρνηση είτε με τη νέα , η Ελλάδα φαίνεται πως κυβερνάται με εντολές από άνωθεν για τις οποίες ενημερώνονται οι Έλληνες από τις "μαριονέτες" εκπροσώπους του λαού και τους εργολάβους της ενημέρωσης που αναλαμβάνουν εντέχνως να δημιουργήσουν τις ελάχιστες κοινωνικές αντιδράσεις...




Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το χθεσινό απόσπασμα δελτίου ειδήσεων οπού το θέμα φαίνεται να μην "διυλίστηκε" σωστά από την ομάδα σύνταξης του δελτίου μαζικής ενημέρωσης με αποτέλεσμα στην προσπάθεια να τονώσουν την επικοινωνιακή εικόνα της κυβέρνησης ξέφυγε απ'την άλλη "τρύπα" η σκληρή πραγματικότητα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, πληροφορίες από το Υπουργείο Οικονομικών που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης , διαβεβαιώνουν πως η κυβέρνηση ρωτά την Ευρωπαϊκή Ένωση εάν θα της επιτρέψει να καταργήσει το ΦΠΑ στις οικοδομές και αντιπαροχές , για να... "τόνωση" λέει την αγορά ακινήτων.

Το μέτρο αυτό τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως φάνηκε πάρα πολύ περίεργο. Γιατί ;;;

_______________ΠΡΟΣΕΞΤΕ________________

Κατάργηση του ΦΠΑ στις οικοδομές και αντιπαροχές που ΔΕΝ προορίζονται για πρώτη κατοικία !!!!!

Δηλαδή τα νέα ζευγάρια που δεν έχουν σπίτι να μείνουν και σκέφτονται να αγοράσουν ή να κτίσουν πρώτη κατοικία θα πληρώνουν κανονικά το ΦΠΑ !!!!

Για να εξαιρούνται του ΦΠΑ μόνον οι επενδυτές με το χρήμα που θα επενδύουν αγοράζοντας όλο και περισσότερα ακίνητα !!!!!

Φιλολαϊκά μέτρα δηλαδή .... Σοσιαλιστικότατα !








ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share