3/2/10

Όχι δεν πληρώνω τίποτα πλεον..για να έχω χρήσιμη συμμετοχη.. και όχι ανοχή

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: Aναγνώστη

Τι έγινε με το περίφημο..και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ.. (χωρις τις μιζες)..βλπ.SIEMENS
(το μονο που ενδιαφέρει τους τωρινούς είναι να "λειτουργήσουνε" το θέμα έτσι ώστε να διασύρουνε όσο μπορούνε περισσότερο τους προηγούμενους).."βλπ. εξεταστικές..

Οψεποτε μια κυβερνηση ευρισκεται σε αμηχανια,μπορει να καταφευγει στη βιομηχανια εξεταστικων επιτροπων για να επανεξετασει τα πεπραγμενα της προκατοχου της....




Ειναι ενας τροπος να αποφευγει τα οδυνηρα προβληματα της καθημερινοτητας.

C4I η Σι φορ αη ...μάλλον συμφορά μεγάλη μας βρήκε με τους χουβαρδαδες......που εμειναν στην Ιστορια με τους Ολυμπιακους... (έχουν το θράσος να επικαλούνται ως επιτευγμα την ανάπτυξη της Ελλάδας την εποχή των Ολυμπιακών & των μεγάλων έργων " οργιο αρπακτικών"..) αλλά που ο λογαριασμός τους θα μας βαρύνει...τουλάχιστον για 30-40 χρόνια..η κάνω λάθος?

όχι τίποτα άλλο έχουμε κάνει και την μετέπειτα ιδανικη εκμετάλλευση των Ολυμπιακων ακινήτων ..που κατά τις γνωμοδοτήσεις των Ειδικών & σύμφωνα με τα μεγαλόστομα χρονοδιαγράμματα τους αποφέρουν τα μέγιστα κέρδη ..από τις μεγάλες επενδύσεις ...που προσέλκυσαν...οι καλοσχεδιασμενοι...καιοι επακριβείς οικονομοτεχνικές μελέτες & με τα ακριβέστερα χρονοδιαγράμματα που εκπονήθηκαν από τα πανάκριβα golden ...(να μην πω)..λειτουργήσανε στο έπακρο...(ούτε μια δραχμή ..δεν πήγε χαμένη ..)και τώρα γευόμαστε τους καρπους του.Ύστερα πως να μην Κυκλοφορούνε με VIP αεροπορικές μετακινήσεις των 6.000 euro/ωρα..!

και εσυ μακακα...τρεχα να προλαβεις το ΤΕΒΕ.,ΙΚΑ,...κλπ.και δεν φτανουν ολα αυτα...Χρεωνόμαστε και τα Δανεικά & αγύριστα -ανυποθετα Κτηματικά Δάνεια του Αμερικανου...ένεκα της παγκοσμιοποίησης.!!!

Χαχαχα..σημερα ακουστηκε & το κορυφαίο...Μέρος των χρημάτων που προοριζοντο για την ρευστότητα της αγοράς.."28 Δις" επειδή ρέουν άφθονα τα χρήματα στην αγορά...θέλουν οι Τράπεζες να τα διαθέσουν τώρα για την αγορά των Ομολόγων του δημόσιου..(Γιάννης κερνάει-Γιάννης πίνει..!)

ΟΙ ΑΦΡΟΝΕΣ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ...ΑΛΟΝΙΖΟΥΝΕ ....!

Που ειναι η Αρχουσα ταξη ..λειπει παντελως σημερα απο την Χωρα.& οταν λεω αρχουσα δεν εννοω οικονομικα ισχυρους Εννοω το Πολιτικο Κεφαλαιο, τις κοινωνικες εφεδρειες που σε συνθηκες κρισης θα δωσουν το "παρων" για τα ευρυτερα συμφεροντα,για το καλο της κοινωνιας μας.Που ειναι οι ελιτ που θα καταφερνουν να συμπαρασυρουν την κοινωνια μας να διαχειριστει δημιουργικα την κριση .

Που να ερθουν και τα εθνικα ζητηματα...γιατι εκει θαναι τα Δυσκολα (απο την συνεντευξη της κ.Μαριεττα Γιαννακου ευρωβουλευτη,στην Καθημερινη.)

Αυτα τα υπερανω του Νομου Κομματα εχουν επιβαλει στην Ελλαδα μια α-λα-καρτ δικτατορια.Επιτρεπουν να λειτουργουν καποιες επιφασεις κοινοβουλευτικης δημοκρατιας, αλλα απαιτουν και επιβαλλουν να ειναι ασυδοτα τα δικα τους ψηφοθηρικα και συντεχνιακα συμφεροντα ιδιοτελειας.16 μισθους λειει οι υπαλληλοι της βουλης...!!!

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ
στον Κρατικο τομεα...!!(πως μετα να μην τρεχουν ολοι στο δημοσιο..έχουμε τους περισσότερους δ.υπαλλ. και ανεπάρκεια εργου..!..οξύμωρο..ε..)

Τα στοιχεια που δημοσιευει η "Κ" ειναι αποκαλυπτικα.

Υπαλληλοι που εισπρατουν μηνιαιως εως και 2.412euro παντα με την μορφη επιδοματων.

Βεβαια υπαρχουν και οι "πληβειοι" που παιρνουν λιγοτερα απο 200 euro,το γεγονος αποτελει απο μονο του το μεγεθος της στεβλωσης του συστηματος...!!!εχετε ακουσει για το επιδομα μεταφορας φακελου.!!!

Απο τον διαχρονικο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ να θυμηθω το..

"Αλλα το πλειστον κακον οφειλεται αναντιρρητως εις την ανικανοτητα της Ελληνικης διοικησεως.Θα ελεγε τις οτι η χωρα αυτη ηλευθερωθη επιτηδες δια να αποδειχθη οτι δεν ητο ικανη προς αυτοδιοικησιν."

zame




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share