4/2/10

Κάθε που δικάζεται... τρελαίνεται ο Κορκονέας - Πάλι αναβολή !

Τα πάνω - κάτω έχουν έρθει στην υπόθεση της εκδίκασης της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Μια χαρά το πάει το παραμύθι ο Κούγιας που ισχυρίζεται πως ο πελάτης του βλέπει φαντάσματα και η δίκη πρέπει συνεχιστεί χωρίς την παρουσία του κατηγορούμενου Ε. Κορκονέα, ο οποίος πρέπει να είναι παρόν μόνο τις μέρες της απολογίας του...
"Η βούλησή μου είναι η δίκη να συνεχιστεί ακόμη και χωρίς την παρουσία του κατηγορουμένου", υπογραμμίζει ο Κούγιας.

Τα «φαντάσματα» του Κούγια … «άγγελοι» του Κορκονέα.

Με μια αφόδευση μέσα στο κελί του , μερικά καραγκιοζιλίκια και κάτι ουρλιαχτά πως δήθεν «πλάκωσαν» οι σατανάδες (?) παραμονιάτικα της δίκης (?) ο πρώην ειδικός φρουρός Ε. Κορκονέας κατάφερε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της πόλης και από εκεί…. στην Αθήνα. !!!

Οι αναβολές βολεύουν στην εκτόνωση...

Στην προσπάθεια να πείσει ότι δήθεν ο πελάτης του τρελάθηκε ο «δικηγόρος του διαβόλου» κατάφερε ήδη τον πρώτο στόχο που ήταν η μεταφορά Κορκονέα για... εξετάσεις στην Αθήνα !

Με την εμμονή ότι η δίκη μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς την παρουσία του κατηγορούμενου ο Κούγιας προσπαθεί να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα «μαξιλάρι» για τον πελάτη του σε μια δίκη εν απουσία του.

Στόχος το τρελόχαρτο !

Με το σχέδιο του ακαταλόγιστου ο Αλέξης Κούγιας σκοπεύει κυρίως στον εγκλεισμό του Κορκονέα σε ψυχιατρικό ίδρυμα ως νοσηλευόμενο , που σημαίνει αυτομάτως πολύ καλύτερες συνθήκες κράτησης από αυτές της φυλακής καθώς και πολύ περισσότερα προνόμια και δικαιώματα αλλά και... άδειες εξόδου !!!

Πάλι αναβολή !

Το δικαστήριο της Άμφισσας ανέβαλε εκ νέου τη δίκη των δύο ειδικών φρουρών, οι οποίοι δολοφόνησαν τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Αναμένεται πλέον ο ορισμός της νέας δικάσιμου, εκτός κι εάν υποβληθεί στον Άρειο Πάγο αίτημα για μεταφορά της δίκης στην Αθήνα και αν βέβαια αυτό γίνει δεκτό....

Γραφειοκρατία το μεγαλείο Σου !!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share