4/2/10

Ρόδος : Υπαίθριο εργοστάσιο από αθίγγανους - Μάχη των κατοίκων με τις διοξίνες και την αδιαφορία της τοπικής ηγεσίας

Άκρως επικίνδυνες είναι οι συνέπειες για τη δημόσια υγεία απο την ανεξέλεγκτη καύσης καλωδίων από τους τσιγγάνους στην περιοχή του Κορακόνερου Ρόδου, σε απόγνωση οι κάτοικοι.

Όπως προκύπτει από το αποκαλυπτικό βίντεο που μας έστειλε το tvkosmos.gr οι κάτοικοι αποδεικνύουν με έγγραφα από σχετική απάντηση του αρμόδιου υπουργού πως υπεύθυνοι για την κατάντια του τόπου είναι οι τοπική ηγεσία με την εγκληματική αδιαφορία που επιδεικνύει για το θέμα...




Το πρόβλημα στην περιοχή φαίνεται πως είναι αρκετά παλιό... αλλά ο Περιφερειάρχης και ο Δημάρχου της Ρόδου σε ανοικτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ''Καλλιπάτειρα'' αντέδρασαν λες και το ακούν για πρώτη φορά , αφού... ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Ροδίων Χατζής Χατζηευθυμίου δήλωσε τώρα, ότι θα προμηθευτεί ειδικό μηχάνημα αξίας άνω των 60.000 ευρώ για το διαχωρισμό του χαλκού από το ελαστικό μέσω πίεσης, και το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν (?) οι αθίγγανοι ώστε να αποφευχθούν οι καύσεις.

Από τη δήλωση αυτή του δημάρχου, προκύπτει οτι οι αθίγγανοι της περιοχής, προφανώς τον στηρίζουν πολύ δυναμικά στις τοπικές εκλογές, αφού εύλογα δημιουργούνται τα ερωτήματα.

1) Τι έκανε τόσα χρόνια για να κλείσει το υπαίθριο εργοστάσιο ανεξέλεγκτης καύσης καλωδίων που αυτοβούλως έστησαν οι αθίγγανοι στην περιοχή ;;;

2) Γιατί άραγε , να επιβαρυνθούν οι δημότες με το κόστος ενός μηχανήματος ( άνω των 60.000 ευρώ) με το οποίο θα επωφελούνται αποκλειστικά οι αθίγγανοι από το εμπόριο χαλκού.

Εκτός κι αν είναι και ο κ.Χατζηευθυμίου μέτοχος στις "επιχειρήσεις" εμπορίας χαλκού των αθιγγάνων ;;;

Eπίσης , ο δήμαρχος Ροδίων κ.Χατζηευθυμίου δήλωσε θετικός στη ανέγερση πολυκατοικίας όπου θα μπορούν να εγκατασταθούν οι αθίγγανοι...τι καλοσύνη κι αυτή βρε παιδί μου.

Όπου νά'ναι θα ζητήσετε και το σχετικό κονδύλι από το υπουργείο κ.Χατζηευθυμίου ;... ή..... θα στείλετε και αυτό το λογαριασμό στους δημότες σας ;;;;

Αυτή τη ρεμούλα βλέπει η κυβέρνηση στη τοπική αυτοδιοίκηση και στο τέλος θα σας κάνει όλους ένα δήμο εκεί στο νησί , κι έπειτα θα χρειαστείτε και τσιγγάνους ψηφοφόρους εισαγωγής από τα ΜΕΓΑΡΑ κύριε...Χατζηευθυμίου για να ξαναβγείτε Δήμαρχος....

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ , θα βρίσκετε στο πλευρό των Ενεργών Πολιτών της Ρόδου παρέχοντας βήμα για δημοσίευση στοιχείων, εγγράφων ή βίντεο ντοκουμέντων καθώς και όποια άλλη πληροφορία για τις εξελίξεις στο θέμα.



Απολαύστε και τον Περιφερειάρχη κ. Βασίλη Μπρακουμάτσο να λέει τις γνωστές πολιτικές αερολογίες του τύπου "πρέπει ΌΛΟΙ να αναλάβουμε τις ευθύνες μας" δεν ντρεπόσαστε κ. Μπρακουμάτσο να κοροιδεύετε έτσι τους πολίτες ;;;

Ποιοι δηλαδή είναι οι "ΌΛΟΙ" ;;;


Μήπως εννοείτε όλοι αρμόδιοι και κανείς υπεύθυνος;;


ΌΛΟΙ μικροί Παπανδρέου έχετε γίνει τώρα τελευταίως... ΌΛΟΙ και ΌΛΟΙ...


Το παρακάτω βίντεο δεν θα το βάζαμε αλλά "λατρέψαμε" την παρακάτω ατάκα του Περιφερειάρχη (στο 0,59΄) που λέει....

" Για μένα η παρουσία των τσιγγάνων είναι ένα πρόβλημα το οποίο υπάρχει , έχει δημιουργηθεί μέσα στις κοινωνίες το οποίο υπάρχει λύση, μόνο και μόνο... δεν βλέπουμε .... δεν βλέπουμε.... ΤΗ ΛΥΣΗ "

Απολαύστε τον...




Ευχαριστούμε θερμά το www.tvkosmos.gr για τα υπέροχα βίντεο ντοκουμέντα , προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων ενημερώνουμε τους (εύθικτους πιθανόν) αρμοδίους, πως το παρόν άρθρο έχει εξ΄ολοκλήρου συγγραφεί από συντάκτες του ΤΕΙΡΕΣΙΑ.

Η ουσία όμως δεν είναι τι λέτε, άλλα τι κάνετε για τον τόπο σας...

όλα τα υπόλοιπα είναι ... πολιτικολογίες
χωρίς κανένα νόημα.




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share