12/2/10

Υπόθεση ζαρντινιέρας. Οι αστυνομικοί ζητούν τώρα τα ρέστα που έσπασαν στο ξύλο τον Αυγουστίνο

Μια περίεργη αλλά και απαράδεκτη τροπή παίρνει η υπόθεση “ζαρντινιέρας”.

Οι αστυνομικοί ζητούν τώρα τα ρέστα που σάπισαν στο ξύλο τον κύπριο φοιτητή.


Αν είναι ποτέ δυνατόν.Τρία χρόνια μετά το επεισόδιο που συγκλόνισε το πανελλήνιο και που οι δράστες αστυνομικοί έπεσαν στα μαλακά με τις ποινές του δικαστηρίου τώρα...
...έρχονται να κατηγορήσουν το νεαρό κύπριο φοιτητή ότι πήρε μέρος σε επεισόδια κατά των αστυνομικών.

Η άνανδρη αυτή στάση της αστυνομίας έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση τόσο των συγγενών όσο και του συνηγόρου του νεαρού.

Επισημαίνουν μάλιστα πως με το κατηγορητήριο επιχειρείται να διαψευστούν ακόμη και οι εικόνες που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί, οι οποίες στάθηκαν βασικά στοιχεία για την παραπομπή και την καταδίκη των αστυνομικών που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό του σπουδαστή.

Ο νεαρός σπουδαστής Αυγουστίνος Δημητρίου παραπέμπεται να δικαστεί για πέντε αδικήματα στο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και το κλητήριο θέσπισμα τον εμφανίζει να συμμετέχει σε επεισόδια σε βάρος αστυνομικών, παρότι το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 2006 και μετά το τέλος του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη δεν είχε συμβεί σχεδόν τίποτε.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή ο νεαρός είχε πει πως δεν βρέθηκε ποτέ στους πανεπιστημιακούς χώρους, προσκομίζοντας μάλιστα και σχετικές αποδείξεις από εστιατόριο, αλλά και από μηχάνημα αυτόματων τραπεζικών συναλλαγών που βρίσκεται στην Πυλαία.


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από:
ΦΙΛΟΞΕΝΟΣΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share