12/2/10

Λαθρομετανάστευση : Κατάρα όχι Ευχή

Του Χρήστου Μακρυγιάννη

Διαβάζω στην εφημερίδα Ενημέρωση την 11-Φεβ-2010 σελίδα 15, αναδημοσίευση άρθρο του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Τρικάλων κ. Σωτήρη Χατζηγάκη από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ 13-1-2010 με τίτλο ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΥΧΗ Ή ΚΑΤΑΡΑ ;






Ι) Αν ο κ. Χατζηγάκης μας επαναφέρει στην λογική ότι οι μετανάστες συνέβαλαν στην οικονομική ανάταση της Χώρας πλανάτε πλάνην οικτρά

Είναι γνωστό σε τι Οικονομική κατάσταση είναι η Χώρα μιας και ο ίδιος ως Υπουργός Δικαιοσύνης και υπουργός Γεωργίας συνέβαλε τα μέγιστα για αυτό.


Να μην ξεχνάει ο κύριος Υπουργός ότι επί υπουργίας του και επί κυβερνήσεως της Ν.Δ έγινε το μεγάλο φαγοπότι και έφεραν τα ταμεία μας στο κόκκινο ,τώρα δεν θα μας επαναφέρει στην τάξη λέγοντας ότι πρέπει να αποδεχτούμε τους μετανάστες για να έχουμε συντάξεις αύριο, του θυμίζουμε τον Ν.Α.Τ που βάζοντας ΚΆΠΟΙΟΙ τους εκ Ρωσίας μετανάστες έριξαν ένα υγιέστατο ταμείο εκτός.

Το να μας λέει σε απλά Ελληνικά ότι επειδή είμαστε χώρα γερόντων και πρέπει να αποδεχτούμε την μοίρα μας του λέμε ότι αποκλειστικά ευθύνεται αυτός και οι πολιτικοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια .

Το ότι οι Λαθρομετανάστες στέλνουν κάθε χρόνο τον ποσό των 10 δις Ευρώ στις χώρες από όπου κατάγονται του λέει κάτι ;

Αυτά είναι χρήματα που τα παίρνουν από τους Έλληνες και έχουν φτάσει το ΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ .

ΙΙ) Από εθνικιστικούς κύκλους λέει ο κ. Υπουργός και κυρίως από ακροδεξιά κόμματα υποστηρίζετε ότι η σημερινή μετανάστευση δημιουργεί προβλήματα κυρίως κοινωνικής συνοχής και απειλεί ΔΗΘΕΝ την εθνική ασφάλεια και ίσως λέει τους κομματικούς συσχετισμούς .

Του Θυμίζουμε του πρώην Υπουργού ότι επί υπουργίας του για δήθεν αποσυμφόρηση των φυλακών και ενταξη στην κοινωνια αποφυλάκισε 1500 εγκήματίες επί τω πλείστων Αλβανών και είναι γνωστό αν μειώθηκε η εγκληματικότητα ή όχι και ενώ υπήρχε διάταξη να αποφυλακίσει και φυλακισμένους άνω των 80 ετών έγινε ειδική διάταξη να μην αποφυλακίσει ένα πρώην Αξιωματικό γέροντα 85 ετών διότι κινδύνευε η Εθνική Ασφάλεια !!!.

Να αποδώσει η Ελλάδα μας λέει Ιθαγένεια σε όσους διαβιούν στην χώρα μας και μας λέει ότι κατά τον Ισοκράτη Έλληνας είναι εκείνος που μετέχει της Ελληνικής Παιδείας .Αλλά δεν μας λέει ο πρώην υπουργός τι λέει ο Ηρόδοτος στον ορισμό για την Ιθαγένεια κάτι για όμαιμων ομότροπον ,ομόγλωσον ομόθρησκον και ίδια Ιστορία.

Αλήθεια τι ιστορία κοινή έχουμε εμείς τους Αλβανούς ,Αφγανούς ,Πακιστανούς να μην αναφέρω για γλώσσα Θρησκεία ,ήθη και έθιμα . Ίδια φυλή μήπως ;

Άλλωστε κ .Υπουργέ είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που αποδίδομε μαζικά Ιθαγένεια όχι υπηκοότητα κατόπιν επιθυμίας του αιτούντος ,αλλά μαζικά σύμφωνα με υπό ψηθησιν νομοσχεδίου .

ΙΙΙ) Ο δήθεν κίνδυνος αλλοίωσης της Εθνικής ταυτότητας , σύμφωνα με εσάς αλλά σύμφωνα με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Αιγαίου κ .Ρωμανό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο και όχι απλώς υπαρκτός αλλά ακόμη και ο επικεφαλής της FRONTEX κατά την επίσκεψη του στην Σάμο και επισκεπτόμενος χώρο κρατήσεως Λαθρομεταναστών δήλωσε είναι : Είναι μεγάλος και υπαρκτός ο κίνδυνος ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για την αλλαγή των κομματικών συσχετισμών αναφέρουμε χαρακτηριστικά :

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

642.905 μετανάστες θα ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές.


Ποσοστό 6%


Επίσης με στοιχεία του τομεάρχη της Ν.Δ κ. Ζώη Χρήστου βουλευτή

Οι μακράς διαμένοντες μέχρι 13-Ιαν 2010

Είναι 532.898


Από αυτούς 378.346 είναι Αλβανοί κάτι πρέπει να θυμάστε για Τσάμηδες .


Και 154.552 από τριτοκοσμικές χώρες

Μέχρι την 31-Ιουλ. 2010 όταν θα κλείσουν μετά την μεταφορά οι εκλογικοί κατάλογοι άλλοι 110.017 θα λάβουν την άδεια μακράς διαμένοντος και άρα το δικαίωμα να υποβάλουν την ψήφο τους στις επερχόμενες εκλογές .

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;


ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κ. ΤΣΑΤΣΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

iv) Δημοψήφισμα και νομιμοποίηση.

Μας εγκαλεί ο κ. Υπουργός και μας αναφέρει ως παράδειγμα τις Η.Π.Α που εφαρμόζετε εδώ και έναν αιώνα η πολιτική του μωσαϊκού, σε απλά Ελληνικά σας υπενθυμίζω ότι η Αμερική δεν απειλείτε από κανέναν αλλά και αν πιστεύει ότι απειλείτε π.χ από την Ελλάδα ,δεν μπορείς να ταξιδεύσεις στην Αμερική αν δεν έχεις βίζα .Δηλαδή αν δεν ‘έχει ελέγξει ποιος είσαι ποιος και είμαστε η μοναδική χώρα της ευρωζώνης που χρειαζόμαστε ακόμη και σήμερα βίζα .

Εννοείτε ότι αν τολμήσεις να μπεις στην Αμερική χωρίς άδεια το λιγότερο που κινδυνεύεις να πάθεις είναι να εξαφανιστείς μεταξύ El-Paso και Ριο Grantee .

Αλήθεια οι Ελληνες Ομογενείς της Αμερικής γιατί είναι εναντίον της απόδοσης Ιθαγένειας ; ( δεν είναι ανθρωπιστές ;)

Τώρα για το (λαϊκό δημοψήφισμα( και συλλογή τυχαίων υπογραφών και μεσω διαδυκτίου ) όπως αναφέρει. Αυτοί οι τυχαίοι άνθρωποι που υπογράφουν κ. υπουργέ είναι αυτοί που σας ψηφίζουν και σας στέλνουν στην βουλή 30 χρόνια τώρα ,για αποφασίζετε εσείς και οι άλλοι 299 ότι θα μας κλείσετε να ταμεία ότι θα πάρουμε σύνταξη μετά από 40 σαράντα χρόνια δουλειάς ,ενώ εσείς σε 8 χρόνια ότι εσείς πρέπει να φορολογήστε με 5 της % ενώ εμείς οι τυχαίοι με 35 και 40% αυτοί είναι οι τυχαίοι κ. Υπουργέ που παίρνουν αυτοκίνητο 1300 κ.ε ενώ εσείς πάνω από 2000 κ.ε χωρίς να τα πληρώνετε , χωρίς να πληρώνετε για ασφάλεια για συντήρηση για τέλη για , για , γιατί εσείς έχετε το προνόμιο να ταξιδεύετε με ασφάλεια και εμείς με επικινδυνότητα ,είναι αυτοί οι τυχαίοι που αγοράζουν το υπολογιστή για τα παιδιά τους ενώ εσείς επιδοτήστε με 3.500 ευρώ έως 5.500 ευρώ με ομόφωνη απόφαση της βουλής τώρα που έχουμε κρίσι λες και δεν έχετε χρήματα να τα πληρώσετε από την τσέπη σας .

Αυτοί είναι κ. υπουργέ που πληρώνουν τα δημόσια πανεπιστήμια και σας δίνουν το δικαίωμα να επικαλείστε τον Ισοκράτη .

Είναι αυτοί οι τυχαίοι κ. Υπουργέ που μένουν μόνοι τους στα χωριά τους με 350 ευρώ σύνταξη και για πέστε τους κ. υπουργέ ότι για το καλό τους θα ρίξουμε έξω το ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ !!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

Μας λέει ο κ. Υπουργός ότι με το να ζητάμε δημοψήφισμα αναιρούμε τους θεσμούς τα κόμματα , τις κυβερνήσεις ,.!!!!!!!!!!

Ποσά χρόνια μας κυβερνούν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ οι ίδιοι και ίδιοι, τα ίδια κόμματα οι ίδιες κυβερνήσεις τι πετύχανε ;

Είναι αυτοί και μόνο αυτοί υπεύθυνοι που μας έφεραν στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και την Χώρας μας και τα Ταμεία μας και με την πολιτική τους μας έχουν φέρει στην κατάσταση να μας απειλούν Τούρκοι ,Αλβανοί ,Σκοπιανοί , να έχουμε βγει στην γύρα και να ψάχνουμε έγχρωμους να τους δίνουμε δουλειά και να μας κάνουν και κουμάντο με την ψήφο τους.

Πότε σας δώσαμε αυτό το δικαίωμα κκ. Βουλευτές ;

ΑΛΛΑ ΟΥΚ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ .


ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ




Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ
(Ένας τυχαίος που υπέγραψε για δημοψήφισμα .Για να έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για την χώρα του και το μέλλον των παιδιών του.)







ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share