10/2/10

Τι... τρέχει κύριε Παπαδάκη ;; Σας ενοχλούν τα blogs και οι bloggers ;;;

Σύμφωνα με στοιχεία που έστειλε στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ το enomenoiblogers ο κ.Παπαδάκης στην εκπομπή του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ άρχισε ξαφνικά να εκτοξεύει εξυπνάδες εναντίον των blogs δηλώνοντας χαρακτηριστικά "Εγώ γράφω 35 χρόνια επώνυμα όχι σαν κάτι τσάμπα μάγκες που γράφουν ανώνυμα" ...

Αυτούς τους "τσάμπα" μάγκες όμως κ. Παπαδάκη τυγχάνει να τους διαβάζει όλο και περισσότερος κόσμος κάθε μέρα. Ανάμεσά τους και τηλεθεατές σας που σιχάθηκαν την τηλεόραση όπως την έχετε καταντήσει τα τελευταία χρόνια εσείς οι εργολάβοι της ενημέρωσης και οι εργοδότες σας....






"Επιτρέψτε" λοιπόν, ειδικά σε εμας που επίσης έχουμε εμπειρία στην τηλεόραση να ξέρουμε τόσο καλά όσο εσείς κ. Παπαδάκη τι σημαίνει τηλεοπτικό πρόγραμμα, τηλεοπτική παραγωγή, τηλεθέαση (AGB) και σπόνσορες.

Ειδικά εσείς κ. Παπαδάκη , που τα blog δεν έχουν ασχοληθεί μαζί σας , δεν θα έπρεπε να μιλάτε έτσι για τους bloggers εκτός κι αν στη φράση σας "Εγώ γράφω 35 χρόνια επώνυμα όχι σαν κάτι τσάμπα μάγκες που γράφουν ανώνυμα" προσπαθήσατε για μια ακόμη φορά να τονίσετε το "εγώ" και τα την 35χρονη εμπειρία σας.... ατόπημα και αυτό βέβαια γιατί συνειρμικά συνδέεται τον τηλεθεατή να σκεφτεί και την ηλικία σας.

Άλλο πράγμα η ελευθερία της έκφρασης , κι άλλο η διπλωματία και οι καλές δημόσιες σχέσεις κ.Παπαδάκη , τόσα χρόνια τηλεόραση και ελεύθερη έκφραση , δεν κολλάνε μαζί.

Το επιχείρημα σας δυστυχώς δεν πείθει ούτε μικρά παιδιά....

Εκείνο που σας ενοχλεί στα blogs είναι πραγματικά η ανωνυμία ή μήπως η επισκεψιμότητά τους και η στροφή του κόσμου πρός αυτά ;


Γιατί η ανωνυμία στα blogs ξέρετε πολύ καλά γιατί χρησιμοποιείτε , κι εμείς για παράδειγμα θα θέλαμε την επωνυμία στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ ...

Ποιος αναγνώστης όμως θα τολμούσε να στείλει έγγραφα για παράδειγμα από τη δουλεία του ή να κάνει κάποια καταγγελία και να δημοσιευθούν τα στοιχεία του.

Μαζί με το "επώνυμα" λοιπόν, οι ατσαλάκωτοι του συστήματος με τα καγιέν και τις γραβάτες οι οποίοι ζούν σε μόνιμη ατιμωρησία και ασυλία , θα μας έστελναν "επώνυμα" τα εξώδικα και τις αγωγές με το τσουβάλι ώς δήθεν παρεξηγημένοι μόνο και μόνο για να μας φιμώσουν με απειλές, με στόχο - αν δεν κλείσουμε- να γίνουμε και εμείς "παπαγαλάκια". Τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ δεν το φτιάξαμε για το κλουβί κ.Παπαδάκη.

Και.. μετά κ. Παπαδάκη μας... θα πρέπει κι εμείς να λέμε μόνο εκείνα τα "ελεύθερα" λαϊκίστικα που λες κι εσύ στην εκπομπή σου , και την ίδια στιγμή που παρουσιάζετε τη δήθεν συμπόνια σας για τον κοσμάκη να αλληλοχαριεντίζεστε με τους εκλεκτούς πολιτικούς προσκεκλημένους που σας έκαναν την τιμή να 'ρθουν στην εκπομπή σας και τους κάνατε κι εσείς την τιμή να προβληθούν στον κόσμο... Με άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε δηλαδή.

Και κάτι ακόμη περί ανωνυμίας των blogger...


Αν κάποιος έχει σκοπό να βρίσει ανώνυμα (που ισως κάποιο λόγο θα'χει) δεν χρειάζεται να μπει στον κόπο να φτιάξει blog για κάνει κάτι τέτοιο.

Μπαίνει οπουδήποτε στο διαδίκτυο από το facebook μέχρι και στα σχόλια του κάθε blog ή forum και γράφει ανώνυμα ότι θέλει.... δεν είδατε για παράδειγμα ο κ. Χρυσοχοϊδης πόσα σχόλια έχει μαζέψει στο blog του (κάντε κλικ) ;;;

Δείτε και η κ. Τατιάνα Στεφανίδου πόσα σχόλια μάζεψε στο youtube (κάντε κλικ) ;;

Στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ δεν έχουμε ασχοληθεί με θέματα τηλεόρασης και show biz, δεν θα δεχθούμε όμως χαρακτηρισμούς και μαγκιές που προσβάλλουν αδιακρίτως όλους τους blogger στο βωμό της προβολής του δικού σας "εγώ" και της όποιας... 35ετίας σας.

Εκτός και μιλάτε εσείς , εκπροσωπώντας άλλους , τις... πιθανόν θιγμένες γνωριμίες σας.

Αν κάποιο blog σας ενόχλησε προσωπικά , αναφερθείτε σε αυτό συγκεκριμένα και επώνυμα , όχιιι... τσάμπα μάγκας ;;;;






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share