30/3/10

ΞΕΚΙΝΗΣE Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες που καταφθάνουν στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ η Μεγάλη εβδομάδα προβλέπετε εφιαλτική !!!

Φρενίτιδα παραβιάσεων χθές 29-03-2010 στο Αιγαίο από τα Τουρκικά μαχητικά των οποίων ο αριθμός που επιχείρησε στο Αιγαίο ποσοστιαία έφτασε περίπου το 8% των άμεσα διαθέσιμων αεροσκαφών της Τουρκικής Αεροπορίας !!!

Συνολικά 24 αεροσκάφη, ξεκίνησαν να εισέρχονται από το πρωί στο Αιγαίο....


Την αρχή έκανε μία εξάδα από F-16 που προχώρησαν σε δύο παραβιάσεις, συνέχισε μια οκτάδα με μικτό πακέτο F-16 και F-4 Terminator με τέσσερις παραβιάσεις του ΕΕΧ.

Ενώ μία άλλη οκτάδα Τουρκικών μαχητικών προσθέτοντας άλλες τέσσερις παραβιάσεις στα εναέρια σύνορά μας.

Εντελώς ανενόχλητοι, αφού τα μαχητικά της Π.Α. για άλλη μία φορά έλαβαν εντολή να μην πλησιάσουν τα Τουρκικά μαχητικά στον εναέριο χώρο που επιχειρούσαν μεταξύ 6 και 10 μιλίων !!!


Δώδεκα από τα Τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα, ορισμένα από τα οποία με πυραύλους αντί ραντάρ AGM-88B HARM. Προφανώς εκτελούσαν άσκηση καταστολής αεράμυνας.

Tα Τουρκικά αεροσκάφη προέρχονταν από τα αεροδρόμια της Μπαντίρμα και του Μπαλίκεσιρ και δραστηριοποιήθηκαν γύρω από την Λέσβο, την Χίο και την Σάμο.

Μετά την έκτακτη ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την οποία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στο ΓΕΕΘΑ να ενημερώνει τους δημοσιογράφους του στρατιωτικού ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στο Αιγαίο με ξεκάθαρο στόχο το σκοταδισμό γύρω απο τις τρέχουσες εξελίξεις στο Αιγαίο.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους αναγνώστες από τα νησιά του Αιγαίου και συγκεκριμένα ΧΙΟ, ΣΑΜΟ, ΚΑΛΥΜΝΟ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ σε περίπτωση κατά την οποία αντιληφθούν το οτιδήποτε ή όποιοι πιθανόν διαθέτουν τυχόν πληροφορίες σχετικά, να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας αποστέλλοντας email στο contact.tiresias@yahoo.gr

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ τηρεί αυστηρή προστασία της ανωνυμίας των ατόμων οπού επικοινωνούν μαζί μας.

Κάθε πληροφορία είναι σημαντική και αξιολογείται ξεχωριστά ανάλογα με τα όποια ντοκουμέντα - στοιχεία που την στοιχειοθετούν και διασταυρώνεται με άλλες έτσι ώστε να προκύψουν βάσιμα συμπεράσματα αναφορικά με τις όποιες εξελίξεις.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share