23/3/10

Η παρέλαση των μαυρογυαλούρων της Αργολίδας.

Παρέλασαν πρώιμα οι μαυρογυαλούροι της Αργολίδας όχι φυσικά με κάποιο σχολείο η με κάποιο Σύλλογο,αλλά όπως συνηθίζουν χρόνια τώρα από την τοπική τηλεόραση.

Βλέπουν τα ποσοστά των κομμάτων τους σε ελεύθερη πτώση και την απαξίωση της Κοινωνίας σε πρόσωπα και πολιτικές και βγήκαν όπως-όπως να δηλώσουν -"κατόπιν δικών μου ενεργειών"- παρουσία στα τοπικά προβλήματα μπας και μπορέσουν έστω και στο τέλος να το σώσουν.

Δείτε πως υποτιμούν κατάμουτρα τη νοημοσύνη των πολιτών της Αργολίδας...Ο Υφυπουργός Γ.Μανιάτης φανερά ικανοποιημένος ανακοίνωσε ξανά την υπογραφή της προέγκρισης για το έργο του Αναβάλου από την Υπουργό Κ.Μπατζελή λιβανίζοντας τη Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό που όπως δήλωσε κάνει πράξη τις δευσμεύσεις του για το έργο.Για το ίδιο έργο πανηγύριζε φυσικά και ο.....γνήσιος εκφραστής της ...λαικής δεξιάς Γ.Μανώλης πριν από ένα χρόνο από άλλη Κυβέρνηση και από άλλον Υπουργό,τον Χατζηγάκη.

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου Π.Αναγνωσταράς πανηγυρίζει γιατί εν έτει 2010 θεωρεί έργο να ασφαλτοστρώνει χωματόδρομους μέσα στη πόλη του Ναυπλίου.

Ο πρών υπάλληλος του Μαξίμου και νυν βουλευτής Γ.Ανδριανός"κατόρθωσε" να παραδώσει στον αρμόδιο Υπουργό επιστολή των Αστυνομικών του νομού όπου αναφέρουν τα προβλήματα τους.

Η δε βουλευτής-σύμβολο της βουλευτικής αιωνιότητας Ε.Παπαδημητρίου μας δήλωσε ότι απορεί για τη συμπεριφορά της Α.Μέρκελ σαν γυναίκα και σαν πολιτικό αφού αδυνατεί να κατανοήσει πως η Καγκελάριος δεν αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος να πάει κόντρα στους ψηφοφόρους της και να βοηθήσει την Ελλάδα(ελα ντε).

Το καλύτερο δε,το άφησε για το τέλος.


Τόνισε ότι η Γερμανία είναι υποχρεωμένη να βοηθήσει την Ελλάδα.Πρέπει να ανταποδώσει τη βοήθεια που της πρόσφεραν οι Έλληνες μετανάστες.

Τα συμπεράσματα δικά σας....


Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Cobra-ArgosΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share