28/3/10

Η κατάσταση στη περιοχή Ψυρρή έχει φτάσει στο απροχώρητο - Διαμαρτυρία πολιτών

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Αναγνώστη

Η κατάσταση στη περιοχή μας έχει φτάσει στο απροχώρητο γι αυτό το λόγο και μια ομάδα πρωτοβουλίας των κατοίκων και εργαζομένων της περιοχής Ψυρρή ξεκίνησε τις κινητοποιήσεις.

Η διακίνηση ναρκωτικών γίνεται ανοιχτά στους δρόμους χωρίς κανείς αρμόδιος να ενδιαφέρεται. Οι κλοπές έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Επιτίθενται ανά πέντε-έξι σε διερχόμενους με μαχαίρια, σπάνε αυτοκίνητα και καταστήματα....



Η αστυνομία από τις 8 το βράδυ και μετά δεν υπάρχει πουθενά αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας που περιπολούν(?) προσπερνούν αδιάφορα τους εμπόρους ναρκωτικών και συνήθως περνούν τις ώρες τους στα καφέ της γειτονιάς .


Η πορνεία στους δρόμους το ίδιο ανεξέλεγκτη.

Χτές και προχτές κατέβασαν τις κλούβες και μάζεψαν μετανάστες, παρουσία εισαγγελέα. Κάποια σπίτια-υπνωτήρια σφραγίστηκαν .

Δώσανε συνεντεύξεις, το γραφείο Τύπου του Δημάρχου έστειλε δελτία τύπου για το γεγονός και όλοι ήτανε περήφανοι για τα αποτελέσματα της επιχείρησης τους.

Σε δυο ώρες όσους είχανε μαζέψει γύρισαν πίσω και μένουν στα ίδια σπίτια !!!


Το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί, κανείς μας δεν εμπιστεύεται καμία δημόσια υπηρεσία, την αστυνομία ή το Δήμο. Εκατοντάδες παράπονα σε όλους αυτούς και αιτήσεις βοήθειας μένουν στα συρτάρια τους αναπάντητα.

Όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι και μας στέλνουν από την μια υπηρεσία στην άλλη.

Τα συμφέροντα πολλά και μεγάλα δεν θέλουν να αλλάξει η περιοχή.


Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να τους την παραδώσουμε αμαχητί.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share