20/3/10

Μηνυτήρια αναφορά κατά του δημάρχου Αθηναίων και της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας

Είναι γεγονός οτι η κατάσταση με το παραεμπόριο στη Αθήνα έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου !!!

Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Αθηναίων κ.Κακλαμάνης επαίρεται για την «ήπια πολιτική» που ασκεί απέναντι στους παράνομους εμπόρους.

Χορό εκατομμυρίων ευρώ έχουν στήσει κάποιοι αετονύχηδες που δημιουργούν ομάδες «γκέτα» αδήλωτων λαθρομεταναστών χρησιμοποιώντας τους ως μέσω προώθησης του παράνομου λαθρεμπορίου.

Tα γκέτα είναι οργανωμένα με leaders (αρχηγούς) και δεν λειτουργούν αυτόνομα αλλά ενώνονται μεταξύ τους μέσω συνδέσμων , όλο το χρήμα βέβαια, συγκεντρώνετε σε συγκεκριμένα χέρια...



Εκατομμύρια κωδικοί προϊόντων μαϊμού με ισχυρούς συνδέσμους στα τελωνεία της χώρας διοχετεύουν από την πίσω πόρτα καθημερινά κοντέινερ τέτοιων προϊόντων με σκοπό την προώθηση τους στα οργανωμένα γκέτα του παραεμπορίου για να τροφοδοτήσουν τους πλανόδιους λαθρομετανάστες πωλητές.

Ξέρατε οτι υπάρχουν δικηγόροι και δικηγορικά γραφεία ολόκληρα που λειτουργούν αποκλειστικά με τις συλλήψεις λαθρομεταναστών μικροπωλητών ;;;

Ποιος νομίζεται οτι αναλαμβάνει αυτά τα τεράστια έξοδα , ο λαθρομετανάστης ;;

Η βιομηχανία παραεμπορίου είναι άμεσα συνδεδεμένη και με το δουλεμπόριο !!!

Θα ήταν φοβερή αφέλεια βέβαια να πιστεύει κανείς πως όλα αυτά το κράτος και οι κατά καιρούς κυβερνήσεις δεν τα γνωρίζουν , και μόνο λοιπόν με αυτό, προκύπτει το εύλογο ερώτημα.

Ποιοι είναι αυτοί οι σύνδεσμοι και οι μηχανισμοί που έχουν τόσο στενές σχέσεις με το "νόμιμο" κράτος ;;

Δεν ελέγχονται ποτέ και πουθενά ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ενώνονται και με άλλους συνδέσμους «εισαγωγής» λαθρομεταναστών στη χώρα !!!

Σε απόγνωση οι έμποροι !!!

Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά του δημάρχου Αθηναίων και της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας θα καταθέσει σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 ομάδα εμπόρων με επικεφαλής συνδικαλιστές του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για το παράνομο εμπόριο.

Όπως μας ενημέρωσαν, προχωρούν σ’ αυτήν την ενέργεια, διότι το πρόβλημα αντί να αντιμετωπισθεί εντείνεται εις βάρος της πολιτισμικής εικόνας και ταυτότητος της πόλεως, της ποιότητος ζωής τους και του τζίρου των επιχειρήσεών τους.

Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος κ. Κακλαμάνης επαίρεται για την «ήπια πολιτική» που ασκεί απέναντι στους παρανόμους εμπόρους....

Διαβάστε επίσης:

Ο νόμος κυνηγά μόνο τους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες εξαιρούνται !!!



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share