5/3/10

Κώστας Σημίτης - Μας κατέστρεψε και τον πληρώνουμε !

Ακούμε διάφορες απόψεις τις τελευταίες μέρες για το ποιος είναι υπεύθυνος για την πτώχευση, ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Οι περισσότεροι και δικαίως ζητούν να τιμωρηθούν οι κλέφτες και τα λαμόγια πριν πληρώσουν.

Όμως, δείγμα και αυτό της πλήρους πλύσης εγκεφάλου, που μας έχει γίνει, σχεδόν κανείς δεν ζητά την τιμωρία του πραγματικού ενόχου, που...




...δεν είναι άλλος από τον αρχιερέα της διαπλοκής, τον Κώστα Σημίτη.


Είναι εξωφρενικό τελείως πως ο άνθρωπος αυτός εισπράττει από εμάς ακόμη σύνταξη πρωθυπουργού.


Μας κατέστρεψε και τον πληρώνουμε!

Δεν είναι λογικό να ζητάμε να τιμωρηθούν οι επιχειρηματίες που λάδωναν, οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά ακόμη και οι υπουργοί που τα έπαιρναν, προτού να τιμωρηθεί αυτός που θεσμοποίησε την διαφθορά στην Ελλάδα και το χειρότερο, αυτός που έλαβε την ολέθρια απόφαση ένταξης στην ΟΝΕ και ανταλλαγής των δραχμών 340,75/1€.


Ο πολιτικός αυτός απατεώνας, ο οποίος παραμύθιασε τον Ελληνικό λαό για εξασφαλισμένο χαμηλότοκο δανεισμό και αέναη ανάπτυξη, την στιγμή που μαγείρευε τα στοιχεία για να μας εντάξει στην ΟΝΕ.

Αυτός που μιλούσε για ισχυρή πλέον οικονομικά Ελλάδα, ενώ γνώριζε πολύ καλά πως αργά ή γρήγορα οι απάτες του θα φαίνονταν στην Ευρώπη και το μάρμαρο θα το πληρώναμε εμείς, όχι αυτός!

Τα εγκλήματα σε βάρος της πατρίδας, είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ!!!

Δεν μπορεί ο κάθε ηλίθιος, για να μην του καταλογίσουμε δόλο πως δηλαδή εσκεμμένα μας οδήγησε σε αυτήν την υποτέλεια και τον ξένο έλεγχο, να καταστρέφει την χώρα, να της στερεί την εθνική της κυριαρχίας και να μένει ατιμώρητος! Όταν, θα αποκατασταθεί το δημοκρατικό πολίτευμα, που σήμερα είναι πλέον ξεκάθαρα κλεπτοκρατικό, ο πρώτος που θα πρέπει να λογοδοτήσει είναι ο Σημίτης.

Και μετά από αυτόν όσοι βουλευτές ψήφισαν την συνθήκη της Λισσαβώνας, με την οποία στέρησαν την Ελλάδα από τα κυριαρχικά της δικαιώματα, και την κατέστησαν έρμαιο των τοκογλύφων, των Γερμανών και της εκάστοτε πλειοψηφούσας άποψης στην ΕΕ. Χωρίς να μας το πουν, η Συνθήκη που ψήφισαν κατέστησε την Ελλάδα από ισόκυρο συνέταιρο της ΕΕ, μία μικρή επαρχία στα σύνορά της.

Τα αδικήματα σε βάρος της πατρίδας είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ!

Σε αυτήν την αρχή μπορεί, ίσως, να στηριχθεί μία αναγέννηση. Αν δεν τιμωρηθούν οι εντολοδόχοι των ξένων και οι αμοραλιστές κλεπταποδόχοι, ανακύκλωση και συνεχής επιδείνωση θα υπάρχει.

Και επειδή η συνεχής επιδείνωση φέρνει κάποια στιγμή την κατάρρευση, αυτή είναι πλέον αναπόφευκτη. Ή θα προέλθει από μία εσωτερική κοινωνική έκρηξη κατά της διαφθοράς με αποτέλεσμα χάος και αναρχία ή θα προέλθει από την υποταγή στον ισχυρό γείτονα (και η πρώτη εκδοχή βέβαια δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην δεύτερη).

Πάντως, η λογική του "κόβω από παντού" για να περιορίσω το χρέος όσο θα εφαρμόζεται τόσο περισσότερο θα συρρικνώνει την ελληνική οικονομία και έτσι που μετά χρήματα για εξοπλισμούς, ας παραδοθούμε στους Τούρκους θα μας πει το παιντί. Αν δεν κινητοποιηθούμε, το παιντί θα ολοκληρώσει πάνω μας!

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : Paideia-gr






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share