24/3/10

Στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Κομοτηνής προωθούνται οι εκλεκτές... χωρίς όμως να έχουν πτυχίο

Η κ.Σιμπέλ Μουσταφάογλου, εκτός του ότι δεν έχει πτυχίο Πανεπιστημίου, δεν έχει κάνει καν αίτηση!

Η καταστρατήγηση του open gov που προωθεί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (ενός "θεσμού" που ο ίδιος πρότεινε και δημιούργησε), για μια πιο αξιοκρατική κυβέρνηση, για μια πιο αξιοκρατική κοινωνία, αποδεικνύεται και από ακόμα ένα γεγονός που αποδεικνύει την αντίθεση λόγων και έργων της σημερινής κυβέρνησης...Υπαίτιοι δύο στενοί του συνεργάτες.


Ο Θανάσης Τσούρας και ο Γιώργος Πεταλωτής, οι οποίοι προωθούν για δικούς τους λόγους ο καθένας στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Κομοτηνής, τις εκλεκτές τους, οι οποίες όμως δεν έχουν ούτε καν ένα πτυχίο!


Ο Θανάσης Τσούρας προωθεί για το Νοσοκομείο Ξάνθης την Όλγα Τσετινέ, πρώην μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και πρώην υποψήφια βουλευτής το 2007 στη Ροδόπη.

Η Όλγα Τσετινέ κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη από το 1989 έως το 2000, εκμεταλλευόμενη τις γνωριμίες που έχει κάνει στο κόμμα, προωθεί με κάθε τρόπο την τοποθέτηση της στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Το ότι δεν έχει πτυχίο από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δεν φαίνεται να είναι κάτι που να την εμποδίζει να εξελιχθεί πολιτικά και να "διεισδύσει" σε καίριες θέσεις.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Σιμπέλ Μουσταφάογλου, η οποία ήταν και υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Η ίδια, πατρονάρεται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή για να καταλάβει την θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, εκτός του ότι δεν έχει πτυχίο Πανεπιστημίου, δεν έχει κάνει καν αίτηση!

Αυτή είναι η αξιοκρατία του σημερινού ΠΑΣΟΚ!

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : TrikalagrΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share