8/3/10

Παπανδρέου και Σαρκοζί μας δουλεύουν ψιλό γαζί !!!

Η συνάντηση Παπανδρέου – Σαρκοζί αποδείχθηκε ακόμη μια τηλε-συνάντηση του τύπου «να’χαμε να λέγαμε» για να’χουν θέμα να παίζουν τα κανάλια και να βλέπει ο λαουτζίκος. Αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά μηδέν εις το πηλίκον !

Που την είδαν την επιτυχία οι δημοσιοκάφροι ένας Θεός ξέρει. Γιατί κανείς άλλος δεν κατάλαβε τίποτα τέτοιο. Αντιθέτως για μία ακόμη φορά τους είδαμε και τους δυό να χαριεντίζονται ως συνήθως και να ανταλλάσσουν γλυκά λόγια και οικειότητες...




Ο κολλητός του Γιωργάκη , ο Νικολά, αφού πρώτα χαιρέτησε το κουράγιο του Έλληνα πρωθυπουργού, δήλωσε πως "Η Ελλάδα έκανε ότι ζήτησε η Ευρώπη!".

Τόνισε μάλιστα, ότι ο Παπανδρέου δεν ζήτησε χρήματα (!) γιατί αν ζητούσε, τα κράτη της Ευρωζώνης θα του έδιναν (!)

Για τον κουμπαρά που έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ για να ξεχρεώσει την Ελλάδα του είπε ο Jeffrey ;;;;

Παπανδρέου και Σαρκοζί μας δουλεύουν κανονικά αφού ο Νικολά συνέχισε το δούλεμα κάνοντας λόγο για αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στα κράτη της Ευρώπης, που μοιράζονται το Ευρώ.. και άλλα τέτοια ωραία κι όλα αυτά για να τονίσει πως «αν ο Παπανδρέου ζητούσε χρήματα , τα κράτη της Ευρωζώνης θα βοηθούσαν»

Και τότε λοιπόν γιατί τους έκανε το χατίρι ο Παπανδρέου και χαράτσωσε τον Ελληνικό λαό ;;;

Αφού λεφτά δεν ζήτησε
– όχι που αν ζήταγε θα έπαιρνε – τι τρέχει τότε τόσους μήνες ταξίδια από δώ κι από κεί , κι έχει καταντήσει να κυβερνά τη χώρα από ένα αεροπλάνο...

Ο πρωθυπουργός μας, γενίκευσε το πρόβλημα της χώρας και είπε πως οι όποιες επιθέσεις δέχεται η Ελλάδα από κερδοσκόπους, δεν θα είναι θέμα Eλληνικό αλλά Eυρωπαϊκό, και αφορά το ευρώ.

Ελληνικό είναι το πρόβλημα κ.Παπανδρέου, και μάλιστα πρόβλημά μας.

Τους καταχρεωμένους χτυπάνε όμως οι κερδοσκόποι κ.Παπανδρέου , την καταχρεωμένη Ελλάδα δηλαδή που και εσείς συνεχίζεται να την καταχρεώνετε με την πολιτική των αλλεπάλληλων δανεισμών μέχρι να μας υποθηκεύσουν εξ' ολοκλήρου

Πολιτική στήριξη και φούμαρα παρέχει και η Γερμανία , ο τοκογλυφικός δανεισμός της χώρας δεν αλλάζει με αερολογίες.

Αλλά μια και μας έχετε ζαλίσει με αυτό το παραμύθι του ευρώ γενικότερα και για να μην έχουν και τύψεις πως τους χαλάμε και το νόμισμα , γιατί στο τέλος δεν ξαναγυρνάμε στην δραχμούλα μας να της κάνουμε και μερικές υποτιμήσεις όπως έκανε κι μπάμπας σου κ.Παπανδρέου , κι όταν περάσει η κρίση τα ξαναλέμε.

Έτσι κι αλλιώς έχουμε ήδη πτωχεύσει από καιρό , τι μας τραβάτε τώρα σε ευρωδάνεια και νέα λούκια …..


Εδώ πτώχευσε ένα ολόκληρο Ντουμπάι και καθάρισε……







ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share