30/3/10

Στο θρανίο οι υπουργοί για μαθήματα διαχείρισης κρίσεων !!!

Κι όμως δεν είναι ανέκδοτο !!!

Ο πρωθυπουργός της χώρας φαίνεται πως έχει καταλάβει πως μέσα σε λίγους μήνες κατάφεραν όλοι μαζί να τα κάνουν όλα "μαλλιά κουβάρια" και κάλεσε καθηγητές στηρίζοντας ψυχολογικά τους υπουργούς του, μέσω ειδικών μαθημάτων διαχείρισης κρίσεων !!!

Στο σκαμνάκι του θρανίου και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου για να...



...παρακολουθήσει και ο ίδιος τα σεμινάρια , φημολογείται μάλιστα οτι θα παίρνουν και κανονικά παρουσίες (όχι όπως στη Βουλή κάντε κλικ εδώ).

Όλα ξεκίνησαν για να εκπαιδευτούν (λέει) στην πιστή εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας το αργότερο μέχρι το φθινόπωρο, με στόχο όμως την επιμόρφωση σε ζητήματα διαχείρισης κρίσεων.

Οι μετεξεταστέοι υπουργοί δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για εξετάσεις αφου απο το εαν τελικά τα παίρνουν τα γράμματα ή όχι θα κρίνει εν πολλοίς, την παραμονή τους ή μη στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", βασικός φροντιστής, είναι ο ειδικός σε θέματα διαχείρισης κρίσεων καθηγητής Δημόσιας Πολιτικής και Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ Ρόναλντ Χάιφετζ, ο οποίος μετακλήθηκε ειδικά από τον Γιώργο Παπανδρέου για να μεταδώσει τις γνώσεις του στα μέλη της κυβέρνησης.

Η εφημερίδα επικαλείται κυβερνητική πηγή, σύμφωνα με την οποία, τα μαθήματα θα έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά των υπουργών και των κυβερνητικών στελεχών κατά την εμφάνιση μιας κρίσης.

Τελικά είχε δίκιο ο Πανούσης , όταν έλεγε πως αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι παιδική χαρά...





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share