26/3/10

Συγκλονίστηκε ο Ευαγγελάτος στο Νewsit.gr

Ανατριχιαστικό, άκρως ρατσιστικό, φρικιαστικό... είναι μόνο μερικές απο τις λέξεις που χρησιμοποιεί ο συντάκτης του Νewsit για να περιγράψει τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη χθεσινή παρέλαση της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών στην χθεσινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου.

Ο συντάκτης του Newsit συνεχίζει... "Δείτε το βίντεο της ντροπής. Τα φρικιαστικά αυτά συνθήματα και άλλα πολλά ακούστηκαν από τα χείλη των βατραχανθρώπων των ειδικών δυνάμεων την ώρα της παρέλασης στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου.....Με το που έστριψαν στην Πανεπιστημίου, οι οϋκάδες μετέτρεψαν την παρέλαση σε πορεία μίσους κατά των ξένων. «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».Επίσης: «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς».


Τον τόνο έδιναν 3 άνδρες με πολιτικά οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση.Το θέμα είναι οτι ο στρατός δεν διέψευσε το απογοητευτικό και σοκαριστικό περιστατικό αλλά το μόνο που έγινε ήταν να μαλώνουν ναυτικό και λιμενικό σε ποιούς ανήκουν οι οϋκάδες!


Δείτε το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ
Ούπς κάναμε λάθος το λινκ, αυτό ήταν απο το Αλβανικό Newsit.gr , το Ελληνικό είναι αυτό εδώ

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ δεν υιοθετεί την πράξη αυτή (εάν βέβαια) τα συνθήματα αυτά προέρχονται όντως απο τα χείλη των Ελλήνων βατραχανθρώπων και όχι άλλων πολιτών που παρακολουθούσαν την παρέλαση.


Πρός τι όμως όλος αυτός ο συγκλονισμός και η ανατριχίλα στο άρθρο του Νewsit ;


Μήπως όμως και κάποιες άλλες ακρότητες ανθελληνικής προπαγάνδας θα έπρεπε επίσης να καταδικαστούν με την ίδια αυστηρότητα ;;;


Κύριε "συγκλονισμένε" Ευαγγελάτε,

Έχετε αναλογιστεί ποτέ πόσες χιλιάδες Ελλήνων είχε εξοργίσει η εκπομπή της συζύγου σας Τατιάνας Στεφανίδου "Αξίζει να το δείς " όταν στην προπαγανδιστική εκπομπή της για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες μας επαναλάμβανε συνεχώς την φράση "νιώστε την" και " νιώστε την " ;

Έχετε αναλογιστεί ποτέ πόσες χιλιάδες Ελλήνων εξοργίζονται καθημερινά βλέποντας παρόμοιες εκπομπές στην τηλεόραση τη στιγμή όπου στις περισσότερες γειτονιές της Αθήνας αλλά και στην επαρχία συμπολίτες μας νιώθουν να "πνίγονται" από το ανεξέλεγκτων κύμα λαθρομεταναστών που έχει μετατρέψει σε γκέτα εγκληματικότητας τις γειτονιές τους ;

Γιατί άραγε δεν "συγκλονιστήκατε" ποτέ να γράψετε κάποιο σχετικό άρθρο στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα σας ;;;

Ξέρετε ποιό είναι το πρόβλημα κ. Ευαγγελάτε;;;

Oτι το διαδίκτυο δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση ....

Την τηλεόραση πολλές φορές την ξεχνάμε κι ανοικτή χωρίς πραγματικά να παρακολουθούμε τι δείχνει....

Στο διαδίκτυο όμως , οι αναγνώστες σε επιλέγουν για να σε διαβάσουν , και πρέπει να αξίζεις πραγματικά για να κερδίσει το κάθε κλίκ !

Αλλιώς....

Όσα δώρα κι αν κληρώσεις δεν "ψήνονται" με τίποτα να σου δώσουν 10 κλίκ


Διαβάστε επίσης:
Πως βλέπουν οι μετανάστες την 25η Μαρτίου; (Δείτε το βίντεο)ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share