13/3/10

To νομοσχέδιο για την ιθαγένεια ψηφίστηκε οι "πατριώτες" πολιτικοί μας κοροϊδεύουν

Με 170 ψήφους υπέρ, 86 κατά και 3 παρών ψηφίστηκε τελικά επί της αρχής το νομοσχέδιο για την χορήγηση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων σε "νόμιμους" μετανάστες.

Δυο αιτήματα που κατέθεσε ο ΛΑΟΣ απορρίφτηκαν όπως αναμενόταν. Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία και αντισυνταγματικότητας του νόμου.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση του γραμματέα του Καρατζαφέρη κ.Γεωργιάδη που προσπάθησε να...



...πείσει τόσο απο τηλεόρασης όσο και απο το βήμα της βουλής ότι οι Έλληνες πατριώτες δεν είναι....ΣΥΡΙΖΑ!!!!! για να δικαιολογήσει την προδοτική απόφαση του προέδρου του για την μη συμμετοχή του κόμματος σε επίσημες διαμαρτυρίες και συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν απο απλούς πολίτες.

Ο ίδιος μάλιστα ο Καρατζαφέρης μέσα στον "δημοκρατικό" του παροξυσμό χαρακτήρισε στη βουλή "φυντάνια" και "πράκτορες" το συγκεντρωμένο πλήθος που διαμαρτυρόταν εξω απο το κοινοβούλιο.

Ειναι πλέον φανερός ο σχεδιασμός Καρατζαφέρη απο την στιγμή που βλέπει μαζικές ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ αντιδράσεις τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει αλλά και την αυθόρμητη συμμετοχή απλών μελών του ΛΑΟΣ.

Απο την μια να καλεί σε συστράτευση η οποία όμως εκ του αποτελέσματος οδηγεί σε μάντρωμα και αναβολή των όποιων αγωνιστικών αντιδράσεων ενω απο την άλλη συκοφαντεί και καταδικάζει τους "ακροδεξιούς" για να χαϊδέψει τα αυτιά του συστήματος και των εθνοπατέρων.

Με λίγα λόγια προσπαθεί απο τη μια να οικειοποιηθεί τους αγώνες στα μάτια των πατριωτών ενω από την άλλη να σταθεί ως ανάχωμα και να προστατεύσει τους προδότες και το πολιτικό σύστημα που υπηρετούν. Αυτό το σύστημα το οποίο αν και γνωρίζει ότι δεν νικιέται στα βουλευτικά έδρανα εντούτοις επιλέγει τους ανούσιους "πύρινους" λόγους εντός και την αδράνεια εκτός του κοινοβουλίου.

Η βλακώδης αιτιάσεις του φερέφωνου Γεωργιάδη "ότι έχουμε δημοκρατία" και "τι να κάνουμε να πάρουμε τα όπλα;" δεν στέκονται ούτε σε παιδάκια.

Αφου η δημοκρατία δεν απαγορεύει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.Και μαλιστα όσο αφορά το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για ποιά δημοκρατία μιλάμε όταν ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών είναι κατά και παρόλα αυτά ψηφίστηκε.

Πέρα όμως απο τις ανόητες υποσχέσεις για συνέχιση συλλογής υπογραφών και προσφυγής στα Ευρωπαικά Δικαστήρια. Η λύση είναι η συνέχιση του αγώνα στο δρόμο σε ποιό έντονους ρυθμούς και η απόφαση στο καθε έναν απο εμάς ΝΑ ΜΗΝ αναγνωρίζει ως συμπατριώτη του τους ΑφρικοΑσιάτες ψηφοφόρους του συστήματος.

Δυο λόγια και για τον κ.Σαμαρά που προτίμησε αντί του αγώνα την προσωρινή φυγή. Αρνήθηκε να ψηφίσει υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νόμου.

Ενω με το γνωστό πολιτικάντικο ύφος δήλωσε πως.....ΟΤΑΝ έρθει στην εξουσία ΘΑ καταργήσει το νόμο.Μπράβο κ.πρόεδρε της ΝΔ.

Οχι μόνο αρνείστε τον αγώνα αλλα κοροϊδεύεται και τον κόσμο.

Ας αφήσουμε στην άκρη το ΠΟΤΕ θα έρθετε στην εξουσία που μάλλον θα αργήσει πολύ με τα λαμόγια που κρατάτε στο κόμμα σας.Σας ενδιαφέρει μήπως ΠΟΣΟΙ θα έχουν γίνει "έλληνες" μέχρι να συμβεί αυτό;

Σας ενδιαφέρει ΤΙ θα ψηφίσουν ολοι αυτοί ή μήπως αποφασίσατε να διεκδικήσετε μερίδιο;
Ας πάρουμε όμως και την πιθανότητα ότι αύριο είστε κυβέρνηση.

Η ιθαγένεια δεν αφαιρείτε και άλλωστε ΔΕΝ ακούσαμε ΚΑΝΕΝΑ αντίλογο που να συνοδεύετε από αντίστοιχη πρόταση.Ας πούμε ότι τον καταργείτε με ΤΙ θα τον αντικαστήσετε;

Οσοι στηρίζουν τυφλά τους συγκεκριμένους κυρίους ας φανταστούν μόνο αυτό.
Λίγοι απλοί άνθρωποι με σχεδόν μηδενική φωνή και παρουσία στα ΜΜΕ.

Με πλήρη απουσία κομματικών μηχανισμών στηριζόμενοι μόνο στην αγάπη και την αγωνία για το μέλλον της πατρίδας κατέβασαν στο δρόμο 3.000 ανθρώπους.

Αν υπήρχε ΕΠΙΣΗΜΗ στήριξη απο ΝΔ και ΛΑΟΣ πόσοι θα ήταν;Και θα απέτρεπαν την ψήφιση του νομοσχεδίου ή όχι;

Ας το θυμούνται αυτό κάποιοι σε μερικά χρόνια όταν θα ζητάνε ρουσφέτια απο τον....Πακιστανό δήμαρχο και τον Αφγανό δημοτικό σύμβουλο.
Και να είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν θα σταματήσει εδώ....



Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share