11/4/10

Φημολογείται πως αυτή την εβδομάδα θα κυκλοφορήσει η νέα τσόντα της Τζούλιας !

Πέρα όμως απο τις φήμες....

Πληροφορίες κάνουν λόγο οτί αυριο κιόλας αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση....
Ζούμε ιστορικές στιγμές.


Η κυβέρνηση σχεδιάζει να ανακοινώσει και επισήμως πλέον την ένταξη της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο !!!



Με διάγγελμα, που έδωσε από την Κύπρο όπου βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου, ενημερώθηκε ο Ελληνικός λαός πως "η Ευρώπη τώρα απέδειξε πως είναι ενωμένη"...

Κι έτσι, με λίγες λέξεις, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να ανακοινώσει έμμεσα την σκληρή αλήθεια για τους πολίτες και την χώρα.

Ζούμε ιστορικές στιγμές....


Με άγνωστους όρους, καλούμαστε να χειροκροτήσουμε την απώλεια του εθνικού μας πλούτου, σε βάθος τουλάχιστον εικοσαετίας, ενώ ουσιαστικά η διακυβέρνηση της χώρας θα περάσει (και επίσημα πλέον) στα χέρια των δανειστών μας.

Το ΔΝΤ επιφυλλάσεται να αποκαλύψει επισήμως τους δυσβάσταχτους όρους που θα επιβάλει στην Ελλάδα ενώ έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν πως οι όροι έχουν ήδη συζητηθεί με την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της παραμονής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Αθήνα.

Το σίγουρο είναι πως θα φροντίσουν να πάρουν με το συντομότερο και ασφαλέστερο (για τους ίδιους) τρόπο, τα χρήματα που θα δανείσουν στην Ελλάδα.

Αναμένεται, τις αμέσως επόμενες ημέρες και έως ότου μας ανακοινωθούν οι όροι της υποταγής μας (τους αποκαλούν όρους δανεισμού), η κυβέρνηση να ζητήσει επισήμως τη "βοήθεια" του ΔΝΤ και στη συνέχεια να γίνουμε αντικείμενα άθλιας επίθεσης προπαγάνδας, προκειμένου να αποδεχθούμε ως την καλύτερη δυνατή λύση, την είσοδο του Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να χειροκροτήσουμε, αυτούς που για τα επόμενα (τουλάχιστον) είκοσι χρόνια θα απομυζούν τον εθνικό πλούτο, ενώ θα πουλήσουν "αντί πινακίου φακής" κάθε δημόσιο οργανισμό για να καταβληθούν τρέχουσες υποχρεώσεις της χώρας.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, ευελπιστούν οι κυβερνώντες, να ξεχαστεί το κυριότερο: "πού πήγαν τα λεφτά...! "

Ευελπιστούν, αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζονται "δια παν ενδεχόμενο".

Πρακτικές και τακτικές ψυχολογικού πολέμου, προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού, λοιπόν, τίθενται πλέον στο τραπέζι της κυβέρνησης (το απέδειξαν οι προηγούμενες ημέρες) για να διασωθεί το πολιτικό σύστημα, που φέρει ακέραιη την ευθύνη των όσων οι πολίτες της χώρας καλούνται να πληρώσουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ούτε μία νύξη για το που πήγαν τα χρήματα που λείπουν, ενώ τα κυβερνητικά παπαγαλάκια τρέχουν να διαπομπεύσουν τον δημοσιοϋπαλληλικό χώρο, φορτώνοντάς του αποκλειστικά την ευθύνη της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας, με σκοπό να δικαιολογηθεί η επερχόμενη καταιγίδα απολύσεων.

Όμως, το πως κάποιοι πολιτικοί βρίσκονται με τεράστιες περιουσίες δεν θέλει κανείς να το θίξει... Γιατί άραγε; (το ερώτημα είναι καθαρά ρητορικό)...

Διαβάστε επίσης:

Μας βούλιαξαν, μας καταχρέωσαν και μας παραδίδουν - Θυσία στο βωμό του ευρώ !


10 δισ. ευρώ έκαναν φτερά από την Ελλάδα!

Τέλος τα παραμύθια ... Ντουγρού για ΔΝΤ


Με το ένα πόδι στο ΔΝΤ - Το τυράκι των 25 δισ. ευρώ μπήκε στη φάκα !!!


H Ελλάδα έχει εγκλωβιστεί μέσα στην αναπτυξιακή παγίδα




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...
Bookmark and Share