28/4/10

Ζητείται Όραμα ...

Γράφει ο "Aβόλευτος"

Αυτή τη στιγμή η ψυχολογική κατάσταση των Ελλήνων είναι η απόλυτη σύγχιση. Κανένας δεν φαντάζεται τι είναι το ΔΝΤ και τι θα κάνει, μόνο φήμες ακούει.

Από την άλλη ο αριθμός των σκανδάλων και η χάλια οικονομική κατάσταση ενισχύουν την καχυποψία του Έλληνα απέναντι στους πολιτικούς και γενικά το πολιτικό σύστημα.

Επιπλέον η κυβέρνηση παπανδρέου σώνει και καλά προσπαθεί να μας πείσει ότι η λύση αυτή είναι η ενδεδειγμένη και ότι δεν......υπάρχει άλλη.

Νομίζω ότι όλα είναι ένα λάθος. Και το ΔΝΤ είναι κακό (μαφιόζοι ληστές λαών) και το πολιτικό μας σύστημα είναι χάλια και θέλει αλλαγή, και ο παπανδρέου είναι, στην καλύτερη περίπτωση, λάθος.

Αυτή τη στιγμή δεν μας εγγυάται κανείς για τίποτε. Ούτε ότι ο Παπανδρέου δεν πούλησε τη μισή Ελλάδα και δεν προσυπέγραψε στον διαμελισμό της, ούτε ότι θα αλλάξει και θα διορθωθεί το πολιτικό σύστημα, ούτε και το ΔΝΤ θα θέλει το καλό μας.

Άρα αυτή τη στιγμή ζτο ζητούμενο είναι να βγούμε από τη δύσκολη θέση και να απαγκιστρωθούμε από το ΔΝΤ. Γιαυτό χρειάζονται δύο πράγματα

1. Η οργισμένη αντίδραση του κόσμου με πορείες διαδηλώσεις απεργίες ώστε να αναγκαστούν να κάνουν πίσω (λίγο δύσκολο αλλά μπορεί να πετύχει). Για να πετύχει αυτό χρειάζεται το όραμα και η πρόταση να πέσει στο τραπέζι αδιαπραγμάτευτα.

Αυτή τη στιγμή οι κότες πολιτικοί (ΟΛΟΙ) κάνουν τουμπεκί γιατί δεν ξέρουν πως θα τους βγει σε σχέση με τους ψηφοφόρους τους, αλλά και είναι όλοι στο κόλπο. Άλλες φορές με τη δολοφονία Γρηγορόπουλου κάηκε όλη η Αθήνα, Τώρα που δολοφονείται όλη η Ελλάδα δεν έπρεπε να καεί όλη η Ευρώπη.

Άρα ζητείται όραμα και πρόταση δίκαια αλλά και γεγονότα, ώστε να κάνουν τον Έλληνα να θυμώσει, να του θίξουν το φιλότιμο και τότε θα τα βρούμε όλα. Το θέμα είναι ποιος θα ανάψει το φιτίλι στην ήδη γεμάτη μπαρούτι Ελλάδα. Την προηγούμενη φορά ήταν ο Κορκονέας. Τώρα;....

2. Δανεισμό από Ρωσία και Κίνα με όποιους όρους γουστάρουν αυτοί (αν και δεν ζήτησαν όρους). Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, ας μην ξεχνάμε ότι το 45% και πλέον του χρέους της Αμερικής το έχουν αγορασμένο αυτές οι δύο χώρες. Αν τολμηθεί κάτι τέτοιο κατά 150% πάμε για θερμό επεισόδιο είτε με Τουρκία είτε με Σκόπια (μην σας φαίνεται περίεργο με τα κωλόπαιδα αυτά) και επίσης Βουλγαρία και Αλβανία χλωμό το βλέπω για την ώρα. Εκεί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε αφού θα έχουμε πλέον πλάτες.

Συμπερασματικά, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Και αφού έχουμε πλέον να κάνουμε (απ' ότι δείχνουν τα γεγονότα) με κακούς μάλιστα υπαλλήλους του Soros μάλλον δεν θα τη βγάλουμε ούτε αναίμακτα ούτε ανέξοδα αυτή τη φορά. όλες οι άλλες λύσεις, περί κυβερνήσεων εθνικής ενότητας περί διαμαρτυρίας στην ΕΕ κλπ είναι παπαριές και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από το πρόβλημα.

Το όλο σχέδιο του ξένου κεφαλαίου για χειραγώγηση μέσω διαμελισμού της Ελλάδας, κρέμεται σε μία κλωστή που όσο πάει και χοντραίνει καθώς απομακρυνόμαστε από το στόχο μας...

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ από: AβόλευτοςΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...Bookmark and Share